Jag håller just nu på att renovera min hudvårdsrutin då jag är trött på min hud, stora porer, glansig och knottrig. Helst av allt skulle jag vilja slita av mig ansiktet, kasta det och köpa ett nytt – men det fungerar ju inte riktigt så. Därför testar jag nu tre nya produkter i min rutin. En booster från Paula’s Choice och två serum från Biologique Recherche.

paula's choice biologique recherchePaula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster, 499 SEK

Ett booster-serum med Niacinamid (en form av Vitamin B3) som kliniskt bevisat kan minska uppkomsten av synligt förstorade porer och rynkor. Innehåller massor av mysiga ingredienser för att lugna och jämna ut hudens struktur och pigmenteringar. Innehåller också flera antioxidanter som ska stärka och skydda huden. Det här serumet är som gjort för mig då det passar alla, men främst dem med fet hy och förstorade porer. Plus att den är 100% parfymfri. Hallelujah!

paula's choice biologique rechercheBiologique Recherche Sérum Collagène Natif, 749 SEK

Med hjälp av biologiskt kollagen hjälper det här serumet till att skapa ny volym och ge mycket fukt till en yttorr eller mogen hy samtidigt som att det ska hjälpa mot förstorade porer och används som ett kompletterande serum. Innehåller endast 4 ingredienser; Vatten, biologiskt kollagen, Trinatriumcitrat (salt av citronsyra) och Phenoxyethanol (konserveringsmedel).

paula's choice biologique rechercheBiologique Recherche Sérum Extraits Tissulaires, 749 SEK

Ett återfuktande serum som passar alla. Med aminosyror och cellulära oligopeptider ska det lugna och reparera. Det ska också kunna fungera som förberedande inför kraftigare behandlingar som syror, dermapen, microdermabration och laser. Serumet kan också fungera som en ögonkräm under natten. Innehåller fem ingredienser; Vatten, Propylenglykol (återfuktande), embryoextrakt Phenoxyethanol och Ethylhexylglycerin (konserveringsmedel).

Har du testat någon av dessa produkter? Vad tycker du?

.

– SHOP THE POST –

6

Relaterade inlägg

The Body Shop Beauty Must Haves Vinter 2015

The Body Shop Beauty Must Haves Vinter 2015

The Body Shop har under varje årstid plockat ihop säsongens favoriter och bästsäljare, denna vinter handlar det om att återfukta huden och se till att varken ansikte eller kropp glöms…

5 Comments
Hilde 5 juni, 2017 at 14:21 Reply

Yes, jag har testat alla 3. Niacinamide booster är ett måste ha hemma och använda jämnt. Collagen Natif är superduper för oss med lite hängig hy också. Extraits Tissulaires använder jag som serum nr 2 under ögonen för att jobba på mörka ringar. Jag är övertygad om att du kommer att få rätsida på din hy.

Malin 5 juni, 2017 at 18:27 Reply

Åh vad kul! Ja jag kan knappt bärga mig, vill smörja in mig hela tiden

Trisiaa 6 juni, 2017 at 00:01 Reply

Låter som tre toppen produkter! Blev sugen på att testa dem också :D

sv. Vad roligt att du också var bjuden! Men vad synd att du inte kan komma! Hade varit jättekul! :) Men hoppas du får det super på konserten :D

Matilda 22 juni, 2017 at 18:29 Reply

Ett litet tips är deciems serum:
http://theordinary.com/product/rdn-niacinamide-10pct-zinc-1pct-30ml
En bråkdel av priset och samma effekt! Älskar det!

Malin 22 juni, 2017 at 23:35 Reply

Har faktiskt spanat lite på The Ordinary och är sugen Tack för tipset ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =