Glad Nationaldag!

av Malin
50 visningar 1 Minuter läsning

Nu är det sommar hörrni ♥ Idag är jag ledig och sitter jag ute i trädgården och lyssnar på Mando Diaos senaste album, solen skiner, det är varmt och det är bara så härligt! Har precis FaceTimat med halva släkten som är på kalas – det såg så mysigt ut! Jag hoppas jag kan hälsa på senare i sommar.


Men jag skäms lite, för jag har sovit bort halva dagen, räknade precis ut att jag sovit i 14 timmar. Men det kanske behövdes? Taggar kommande dagarna den här veckan! På jobbet händer massor av kul, dessutom ska vi på favvo-Måns på torsdag (om vi kommer in vill säga… precis när vi skulle kliva på färjan till Grönan för att se Zara Larsson förra torsdagen så annonserade de ut att det var fullt och ingen annan skulle komma in) 😐

Vad ska ni göra i veckan?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer