Jag önskar att jag var duktig på att måla och rita, men jag kan knappt rita en streckgubbe liksom. Min pappa däremot.. han kan måla och min mamma är superduktig på att pyssla. Jag fick någon slags kombination av deras talanger med smink och foto, inte illa pinkat det heller! Och ibland får jag något ryck och bara vill skapa något – vilket jag gjorde för någon vecka sedan.

Just nu har jag en jobbig period med rinniga och irriterade ögon p g a. pollen så jag chillar lite med sminkningar.

OBS! Jag vet att detta gör ont i hjärtat, men jag lovar att inga nagellack kom till skada under fotograferingen. Tre läppstift som var för gamla kan dock ha behövt sätta livet till.

nagellackskonst © molkan.se photography

nagellackskonst © molkan.se photographyDetta resulterade i en tavla. Jag skulle mest bara kleta av nagellacken från lådan på fotopappret jag hade som underlägg, men gillade det så mycket att jag faktiskt ska rama in den. Det ser ju nästan ut som en oljemålning?

makeup smink art konst © molkan.se photography

makeup smink art konst © molkan.se photographyDenna bild kanske ni redan sett i mitt inlägg med Skönhetslistan. Dock var läppstiftskladdet är lite svårt att göra en tavla av i sig, men jag tänkte att jag fotar av den så kanske jag kan printa ut dem :)

.

Har du något kreativt [förutom smink i ansiktet] du brukar göra?

1

Relaterade inlägg

NYX Soft Matte Lip Cream Vault II

NYX Soft Matte Lip Cream Vault II

Inlägget innehåller annonslänkar På NYX-eventet förra veckan svimmade jag nästan av lycka när det låg massor av vaults under granarna. Jag fick med mig Soft Matte Lip Cream Vault II hem.…

1 Comment
Mammi 27 maj, 2016 at 14:02 Reply

Ahh, snyggt! Kul grej med sminkkonst. Me like nagellackskladdet väldigt mycket. Älskar färgerna. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 12 =