Daisy Beauty Expo 2016 – Ni gjorde det igen!

av Malin
90 visningar 14 Minuter läsning

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016I lördags var jag inbjuden till Daisy Beauty Expo 2016 som, precis som förra året, tog plats i det vackra Tändstickspalatset. Sveriges största event för skönhetsredaktörer och beautybloggare – anordnat av världens bästa skönhetsmagasin, Daisy Beauty. Och precis som förra årets expo var det en total succé!

Det är svårt att beskriva stämningen och atmosfären, men att få träffa sina fina bloggkollegor, nörda ner sig i både smink och hudvård och knyta nya kontakter med människor som har samma intresse, oavsett vad det är, så blir det ovärdeligt! Jag ska i alla fall försöka att visa hur mysigt vi hade genom att släppa lite av en bildbomb… Let’s do this!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Mässan började med en lyxig och mysig frukost.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016De första jag hälsade på var CHS som bland annat har hand om bl a. Kiss, Vita Liberata, Fabby Style, BON, Broadway Nails och nu även GoldFinger (de superstylade långa lösnaglarna). De pratade lite om sina spännande nyheter bland märkena och märket GoldFinger kommer att tas in hos Lyko.se. Hur fina är de inte?! Jag fick med mig ett par så snygga rymdinspirerade naglar hem som jag ska testa asap.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016Hos BOSCH presenterades nyheter bland stylingverktyg. Tre jättespännande produkter; en plattång med både varma och kalla plattor för att efter uppvärmning av håret stänga fjällskikten i håret igen, en rund värmeborste med värmeplattor istället för varmluft – som dessutom roterar… och en hårborste som avger negativa joner för att motverka statiskt- och frissigt hår. Jag fick med mig borsten hem och testade den direkt igår kväll tillsammans med en nyhet från ghd som förvandlade mitt slitna hår till “nyklippt”. I like!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016Och när vi ändå är inne på hårspåret med ghd så var dem också där, för att presentera nya stylingverktyg och sin nya kosmetiska hårvårdsprodukt Advanced Split End Therapy som genom kosmetisk väg ska “limma ihop” skadade och slitna hårstrån. Denna leave-in-produkt håller upp till 10 tvättar. Var givetvis tvungen att testa detta direkt när jag kom hem och jag måste säga att mitt hår känns nyklippt och är så fint!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Hos OPI kunde man få naglarna lackade med vår- & sommarkollektionen New Orleans. Montern var så otroligt fin och blommorna doftade så gott att man nästan inte ville gå därifrån. Jag fick med mig kollektionen hem och min första tanke var att jag ville ha på mig alla färger på en gång.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Hos Gilda Cosmetic fick jag en ansiktsbehandling med ånga och AHA-peeling till följt av deras Vitamin C Super Serum och Vitamin A Retinol Emulsion. Detta av EmmaStina som vann VM-brons i hudterapi under World Skills 16 augusti 2015. Det var superhärligt att bli så omhändertagen!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016CCS visade upp sina fina ecovänliga och fairtradecertifierade produkter, samt att vi fick doftsätta och paketera våra egna handkrämer – vilket var så roligt!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Maybelline visade upp sina nyheter som består av en jättefin ögonskuggspalett med rosa och guldiga nyanser, en contour- & highlighterpalett, en mascara och ögonbrynspennor i chubbyform. Superfina nyheter!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Även L’Oréal Paris visade upp sina nyheter i form av en mascara, en artsy eyeliner, en foundation i den trendiga cushion-dosan och även här en ögonbrynsprodukt. Allt så fint presenterat med ett Marie Antoinette-tea party. Senare i år lanseras även läppstiftspaletter, en i röda nyanser och en i rosa. Hur fina? Jag fick även en härligt fräsch vårmakeup med nyheterna, så jag ser verkligen fram emot att testa dem mer!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Hos Dior kunde man också bli sminkad och även få doftkonsultation och det var tryck där inne kan jag lova! De visade bl a. upp sin vårkollektion Glowing Gardens som var så fin! Jag blev helt förälskad i de fina highlighterprodukterna, de som swatchade den vet vad jag pratar om ♥ Dior lanserar även en ny parfym vid namn Poison Girl som jag tyvärr inte ens hann att sniffa på där – men vi fick med ett litet prov hem.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Apoteket visade upp sin nya Apoliva anti aging-serie som består av ett serum, en ögonkräm samt dag- & nattkräm. Så fina förpackningar och älsk på burkar med hygienisk pump. Jag är så pepp på att använda dessa!

#dbex po16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Eucerin är för mig ett ganska nytt märke. Jag fick hem deras UltraSENSITIVE-produkter i höstas och har inte kunnat använda någonting annat då min hud varit väldigt känslig. Vi fick spana in alla Eucerins hudvårdsserier och fick spana på den nya produkten Hyaluron Filler CC Cream, alltså en färgad dagkräm med rynkutfyllande egenskaper med hjälp av hyaluronsyra. Mycket spännande!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Hos Elemis (Dermarome) gjorde jag något som jag inte hann förra året, nämligen en hudscanning med hjälp av kamera som ser det som inte blotta ögat ser, bl a. hudens struktur, fläckar, rynkor, röda fläckar och porer. De visade även upp sin nya rengöringsolja som redan blivit lovordad i sociala medier – måste testa ikväll!

Jag tror dock att resultatet påverkades av både den nygjorda AHA-peelingen och sminket jag hade på mig, för tydligen hade jag inte så dålig hy som jag alltid trott. Lite sviter från ungdomens dumma dagar utan solskydd, men också lite ytliga kapillärer runt kinderna från väder och vind, som faktiskt kan bero på att jag bott på kusten ungefär hela mitt liv. Så himla intressant!

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016bareMinerals lanserar nu BareSkin Concealer – en väldigt högpigmenterad. men lättarbetad, concealer.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Marc Inbane och Gold är två helt nya märken för mig. Marc Inbane gör brun-utan-sol i  stilrena och snygga förpackningar och Gold är ett hårvård- & stylingmärke med innovativa produkter – jag fick med mig en mousseprodukt och en dustingprodukt för att tillföra mer volym till håret.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Något av det jag tyckte var absolut roligast var Max Factors lansering av glasögon. Tillsammans med Ego Eyeware har de skapat en kollektion med vanliga slipade glas samt en kollektion med solglasögon som kommer lite längre fram. Även en ny mascara och en lång-lasting fullt täckande foundation.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Hos Garnier Respons passade vi på att få en skön handmassage med de nya kroppsprodukterna med bl a. oliv, arganolja och honung för mjuk och återfuktad hud.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbex po16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016 #dbexpo16 daisy beauty expo 2016Sist men inte minst var jag inne hos Mette Cosmetique. Där fanns märkena Nimue, pHformula, ArtDeco och Kalahari. Jag fick plocka ihop en egen ögonskuggspalett från ArtDeco, som även erbjöd sminkning – och fick lite information om de andra märkena. Nimue känner jag till sen tidigare och har testat deras Exfoliating Enzyme som är fantastisk, pHformula och Kalahari är jag inte bekant med och det var kul att få en presentation där med.

#dbexpo16 daisy beauty expo 2016Dagen var, precis som förra årets expo, hur rolig som helst! Dock missade jag en del märken och någon föreläsning då det helt enkelt inte fanns tid att göra allt. Och jag önskar att jag hade kunnat stanna på after worken för att få prata mer, men jag var så slut att jag helt enkelt inte orkade. Jag somnade på två röda när vi kom hem…

Men det var i alla fall en sån härlig lördag där jag blev så bortskämd med pyssel, arbetsprover och fina skönhetsnördar att krama på. Tack åter igen till Kicki, Sam och resten av Daisy Beauty-teamet för en sjukt lyckad dag ♥ Ni är bäst!

Vilka nyheter och produkter är ni nyfikna på först?

3 kommentarer

Anna 11 januari, 2016 - 19:50

Produkterna från Gold är grymma!

Therese 11 januari, 2016 - 21:56

Så himla fantastisk dag! Jag gjorde också behandlingen hos Gilda, min hy har en sån lyster just nu och är len som en barnrumpa ☺ Och vilka bra bilder du tagit. Jag fick tyvärr bara suddiga mobilbilder eftersom jag var tvungen att lämna kameran hemma

Shopaholic 12 januari, 2016 - 23:58

Vilket vackert inlägg! Det var verkligen en fröjd att få vara med, det enda som var synd var att man inte hann prata med alla man ville 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer