20140326-131743.jpg

20140326-131821.jpg

Nu längtar jag hem lite. Mamma har varit och hämtat upp flera paket åt mig där hemma. Bl a. ett stoooort paket från L’Oréal och en söt liten låda från Redville med produkter från Basiderm.

Jag är glad att mina föräldrar hållit ihop i alla år jag bodde hemma, för att bo på två ställen suger lite.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Jag har Basiderm dagcremen, tycker den är jättebra! Både jag och ungarna använder den, så den passar många! Jag är ändå fyllda femtio, och tycker den återfuktar bra. Man måste bara kolla datumen när man köper den, för den tycks inte hålla så länge. 118 ml kostar 149:-, ett riktigt kap!
Loreal lådan såg kul ut!

Svara

Åh vad härligt med alla spännande produkter 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

4 + tjugo =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.