malhar_131229_0072Borste för överfransarna

malhar_131229_0080Borste för underfransarna

malhar_140317_0015Utan mascara

malhar_140322_0062Med Maybelline Big Eyes Mascara

malhar_140322_0068

Information: “Få en piggare look med en 360° volym på dina fransar med duo-mascaran Maybelline New York Big Eyes Volum’ Express Mascara! Den övre borsten (med rosa kork) får dina övre fransar att se längre, och fylligare ut med extrem volym medan den nedre mikro-borsten (med svart kork) greppar tag i varje frans för en full effekt!”

Jag tycker: En praktisk vardagsmascara. Med två olika borstar för över och underfransar, den borsten för de övre fransarna är tjockare och “bulligare” medan borsten för de undre frasnarna är smal och rak. Fomulan är varken för torr eller blöt, vilket resulterar i minimalt med kladd. Resultatet blir långa och separerade fransar. Inte så mycket till volym, men det passar som sagt bra till vardags. Jag tycker att fomulan håller bra standard och fäller inte under dagen och håller mina fransar böjda. Den är enkel att använda och mina ögon ser större och öppnare ut. Jag upplever också att den är enkelt att tvätta bort, inga rester lämnas kvar under ögat.

Maybelline Big Eyes Volum’ Express Mascara finns att köpa på t ex. Kicks för 149 SEK.

4/5

.

1 kommentar

Evelinasfina Skönhetsblogg 24 mars, 2014 - 10:03

Den ser riktigt fin och naturlig ut 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer