IMG_1780

Jag har fortfarande rysligt ont i kroppen sedan skidåkningen, främst i nacken. Så idag har jag bara tagit det lugnt. Sov ingenting natten till igår och inatt somnade jag vid typ 04 (trots att vi gått och lagt oss tidigt och bara sovit jäkligt dåligt några få timmar. Men oavsett hur det blir i natt så ska jag ställa klockan och gå upp skapligt i morgon.

Ny sminkning kommer i morgon i alla fall, jag lovar. Har flera stycken som varit planerade. Ibland så skiter sig planerna, speciellt när man har sån djävulsk träningsvärk att man inte kan stå upp… men imorgon, då ni. Allt jag kan säga är att det blir futuristiskt!

Och ikväll har varit en sån där kväll när man inte riktigt vet om man är vaken eller om man drömmer… Efter en fråga på twitter om vad jag skulle köpa för mascara säger fantastiska Malin att det kommer en IDUN-mascara hem till mig för att jag absolut inte fick missa denna skönhetsupplevelse. Och efter några minuter fick jag ett mail om att jag vunnit en iPhone-plånbok hos bästa Zarah-Lou (det måste vara karma efter att jag beställt inte mindre än 2 st BookBook’s från ebay och inte fått någon av dem). Man kan inte annat än att älska dessa människor, livet och denna fredag!

Med detta säger jag god natt och trevlig helg på er!
Puss

Like

Relaterade inlägg

Vi har dragit till fjällen!

Eftersom ingen av oss hade något att göra så bestämde vi oss för att dra till fjällen ett tag. Vi åkte igår (det tog ca. 9 h) och idag har…

Tjejvärk.

27

Grattis bästa katten <3

Lite olika saker.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 12 =