Min favoritpryl är absolut mitt objektiv Nikkor 50mm f/1.8D AF! Fick det i julklapp 2009 och det har använts en hel del. Jag har bl a. fotat dessa bilder med det, mycket bra till många områden. Det har 1.8 som största bländarantal vilket betyder kort skärpedjup. Jag älskar det!

Imorgon – Dag 3: En familjemedlem

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

Like

Relaterade inlägg

Dag 3: En familjemedlem.

Min underbara mamma! Den bästa människan i hela världen! hon är vacker och snäll och jag älskar henne av hela mitt hjärta <3 Imorgon – Dag 4: Min hobby Vad…

2 Comments
Alexandra 2 februari, 2011 at 12:49 Reply

älskar 50 mm objektiv :)

Jenny 2 februari, 2011 at 16:50 Reply

Duuu, jag håller på att lägga in länkar på min blogg, men vad heter du i efternamn?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 9 =