Sjukt produktiv dag! Gjorde ett muntligt prov i samhällskunskap utan att vara det minsta förberedd, men jag tyckte att jag skötte mig ganska bra och att jag svarade på alla frågor. Men det tråkiga är bara att lärare tydligen förväntar sig mer av mig så jag får aldrig lika mycket beröm som de andra? 🙁

Det är synd om mig. Sen blir jag förbannad på mig själv när jag inte får toppbetyg… “Nästan toppbetyg” känns mer som en förolämpning än om han skulle ha sagt “du är inte godkänd”, helt ärligt. Snubbla på målsnöret liksom, sucks!

Onsdag:

 • Fota till 30-dagarsutmaningen – tema “grön”
 • Skriva rent alla svar till svenskprovet + plugg
 • Ev. städa

Torsdag:

 • Svensk-prov + fota i skolan
 • Plugga till matteprov
 • Förbereda för diskussion på engelska

Fredag:

 • Matteprov
 • Förbereda inför fotografering med mamma

Lördag:

 • Fotografering med mamma
 • Plugga
 • Redigera bilder som ska läggas ut på söndag

Ja, det blir en fullspäckad vecka! Det gäller att planera. Skönt, då går det fort.. för om 11 dagar åker jag till Falun och träffar alla fina bloggtjejer! Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sedan värma på lite mat.

Hej svejs.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer