Ibland behöver man en liten knuff här i livet och det fick jag verkligen av den grymma Malin idag. Vi tänkte att göra nästa vecka (med start i morgon 15/4-2013) till en Makeup Theme Week där vi bestämt olika teman att sminka sig efter varje dag. Känner du att du du inte vill sminka dig enligt veckans teman men vill vara med ändå kan du t ex. måla naglarna 🙂

Varje tema är en så kallad fri tolkning, vilket betyder att man kan göra precis hur man vill. Tolkar du det som att det ger dig en anledning att se ut som Lady Gaga eller om du bara vill använda temana som inspiration – det är helt upp till dig! Under bilderna hittar du riktlinjer för varje look som du kan gå efter, men det är inget måste, bara om du själv vill.

makeupthemeweek
Känner du att du vill hänga på är det bara att göra det! Vill du lägga upp bilderna på twitter/pinterest/instagram och visa oss så använd hashtagen #makeupthemeweek. Använd gärna taggen i dina blogginlägg om du lägger upp det där och länka till både mig och Malin så hittar vi dem lättare.

bildkällor: ett, två, tre, fyra, fem

4 kommentarer

Julia 14 april, 2013 - 15:56

Kul grej! 🙂

Svara
Fotograf Malin Sörmlind 14 april, 2013 - 16:04

Det ska bli så jäklarns kul alltså!

Svara
Lena 14 april, 2013 - 16:41

Så spennende! Gleder meg til å se dine tolkninger. 🙂

Svara
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia 14 april, 2013 - 18:13

Fan vad skoj 😀 Hoppar denna vecka behöver rensa bland mitt smink & se vad jag har & inte har. Men ska bli sååå kul att följa er 🙂

Svara

Skriv en kommentar

två × fyra =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy