Recension: IDUN Minerals Mascara Gull

av Malin
567 visningar 3 Minuter läsning
IDUN Minerals Mascara Gull

IDUN Minerals Mascara Gull, 164 SEK

Information: “IDUN Minerals mascara är framtagen för dig som har känsliga ögon och med hänsyn till kontaktlinsbärare. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta ekologiska vaxsorter. Den är fria från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride.

Gull passar dig med tunna fransar som vill ha mer volymeffekt utan klumpar. Resultatet blir fylliga och maximerade fransar.”

  • Färg: Svart
  • 100 % högrenade mineraler
  • Oftalmologiskt testade
  • Fri från tillsatser, utfyllnadsämnen och restprodukter
IDUN Minerals Mascara Gull
IDUN Minerals Mascara Gull

Jag tycker

För det första vill jag bara tacka fina fina Malin för att hon ens kom på tanken att skicka den till mig. Du är en pärla 

Tyvärr blir jag inte klok på det här… Jag försöker verkligen mitt allra bästa för att tycka om den och jag vet inte om det är mig eller mascaran det är fel på? Jag får alldeles för mycket produkt på borsten och det blir klumpigt vilket gör att mina fransar känns jättetunga.

Har fått torka av borsten med papper för att fransarna ens ska bli separerade och inte som en enda stor klump. Jag vet inte, den kanske bara är så? Det är så tråkigt eftersom både Malin och Zarah-Lou rekommenderat IDUNs andra mascara Silfr, så jag tänkte att jag skulle testa den också så småningom. Men denna mascara var tyvärr inget för mig (dock hoppas jag att det bara var min mascara som var trasig och att inte alla exemplar beter sig så här). Den får dock poäng för sin sjukt snygga och stilrena förpackning.

Har ni testat IDUNs mascaror? Vad tycker ni?

IDUN Minerals mascara Gull
  • Hållbarhet
  • Längd
  • Pris
  • Volym
1.3

2 kommentarer

Sofia 14 april, 2013 - 10:41

Det ser ju jättefint ut :O

Zarah-Lou 25 maj, 2013 - 13:34

Den där har jag inte testat, men det ser inte roligt ut nej 🙁
Annars är ju IDUN fantastiskt! 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer