Nabla Dreamy 2 Palette

av Malin
273 visningar 5 Minuter läsning

Dreamy-paletten från Nabla som de lanserade 2017 har varit en favorit och nu i slutet av november lanserade de Dreamy 2. Jag vet att jag har sagt det förr, men Nabla lyckas överträffa sig själva varje gång de släpper nya produkter! Inget undantag här…

nabla dreamy 2 palette

Nabla Dreamy 2 Palette, € 35,90 ≈ 378 SEK

Nabla Dreamy 2 Palette är inspirerad av mystik och hemliga världar. Förpackningen är dekorerad av planeter, galaxer och kristaller fulla av holografiska reflektioner. Paletten innehåller 12 helt nya nyanser med 5 olika formuleringar; Matte, Super Matte, Latex Matte, Metal Foil och helt nya Super Sparkle, en explosion av glitter.

nabla dreamy 2 palette
nabla dreamy 2 palette

Pantheon Elfenben, Matte
Rem Indigolila glitter, Super Sparkle
New Past Mörk körsbärsträ, Super Matte
Oniric Antik brons med guldrskimmer, Metall Foil
Libertine Kallt guldglitter, Super Sparkle
Lucid Dream Wet-effect topper med guld- & limegrönt skimmer, Metall Foil
Amarcord Dammig rosig persikonyans med rosa- & bronsfärgat skimmer, Metall Foil
Mirabilia Ametistlila nyans med duokromt skimmer i aqua och magenta, Metall Foil
Dionysus Medium röd bordeaux, Latex Matte
Déjà-vu Kexbeige, Matte
Hidden Place Rökig brungrå bas med triokroma reflexer av persika, magenta och oliv, Metall Foil
Offline Djup plommonlila, Latex Matte

nabla dreamy 2 palette

Jag har redan använt den här paletten SÅ mycket och jag älskar kombinationen av nyanser och formuleringar på skuggorna. En del har kritiserat paletten för att den har så många skimriga och glittriga nyanser och endast 3 st matta, men helt ärligt tycker jag att man kan skapa så mycket med den här paletten ändå. Dionysos och Offline presterar ju som matta skuggor också.

Mina favoritnyanser är helt klart Rem och Libertine tätt följt av Mirabilia och lite otippat Offline. Offline ser nästan svart ut i paletten, men är en djup plommonlila som jag blev väldigt imponerad över. Jag är inget jättefan av att bara använda varma nyanser, så för mig är den här paletten en tiopoängare då den har en bra blandning.

nabla dreamy 2 palette

5 olika formuleringar

Nabla introducerade oss till sin nya skuggformula Latex Matte i somras och vad jag har förstått så har de gjort succé! Jag har inte stött på en finish som dessa skuggor innan och de är väldigt speciella, matta men ändå med en liten hint av glans och eventuellt lite glitter också? De känns nästan lite gummiaktiga eller blöta, men ger en väldigt jämn och fin finish. Glider verkligen på sammetslent. Både nyanserna Dionysos och Offline i Dreamy 2 har den här finishen och trots att de är ganska mörka och skulle kunna vara svåra nyanser att jobba med, så nej. Men ja! De är så fina.

Pantheon, Dejá-vu och New Past är matta skuggor som fungerar superbra som övergångsskuggor och i globlinjen. Rätt basic med en ljus beige, en mellanbrun och en mörkare rödbrun. Även dessa presterar exakt som jag vill att en matt skugga ska, jämt och fint resultat.

Oniric, Lucid Dream, Amarcord, Mirabilia och Hidden Place är metalliska skimmerskuggor som glimmar som inget annat! Lucid Dream är dock lite speciell då den beskrivs som en “topper” som du kan ha ovanpå alla andra skuggor för en helt annan effekt med sitt guldiga och limegröna skimmer.

Nyanserna Rem och Libertine är i helt nya formulan Super Sparkle. Nabla beskriver dem själva som “en explosion av glitter” och jag kan vara beredd att hålla med dem. Jag skulle nästan säga att de består av 90% glitter och resten bindemedel. Vid applicering blir skuggorna helt otroligt glittriga men ändå väldigt täckande.

motd dreamy 2
Pantheon, Dejá-vu, Offline, Rem, Libertine & Lucid Dream

Har du testat någon av Nablas ögonskuggspaletter? Vad tycker du?

1 kommentar

Emma 28 december, 2019 - 19:02

Gud vilka färger <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer