NYX Professional Makeup Born to Glow! Highlighter Palette

av Malin
197 visningar 3 Minuter läsning

En av mina sminkfavoriter just nu är NYX Professional Makeup Born to Glow Highlighter Palette! En härlig multi-purpose produkt som ger både lyster och färg till ansiktet.

NYX Professinal Makeup Born to Glow! Highlighter Palette
Born to Glow Highlighter Palette, 259 SEK

En highlightingpalett med sex krämiga puder med intensiv pärlemoeffekt. Det jag gillar med den här paletten är att den ger så fin lyster till huden som sitter hela dagen, inget glitter utan bara fin lyster. Igår använde jag den till hela min sminkning. Jag har precis skrivit om min lata sommarrutin gällande hudvård, det gäller även smink just nu då det är så skönt att kunna slänga på sig sminket på 10 minuter när man går upp kl. 05 varje morgon. Den är så fin och passar både som highlighter, rouge, bronzer och ögonskuggor för mig. Gillar verkligen produkter som funkar till fler områden än bara det den är “ämnad” för. Nyanserna har bra variation och kan passa väldigt många olika hudtoner och inte bara min som är väldigt ljus, perfekt att ha i sitt makeupkit som make up artist.

Skuggorna är som sagt krämiga, lite pudriga när man plockar upp dem med borsten, men slår man av borsten innan så lägger sig pigmenten så fint på huden. Det går att få ett väldigt subtilt resultat samtidigt som att det går att jobba upp produkten. Priset är lite högt för att vara NYX, men med tanke på hur mycket produkt man får (28.8 g totalt, 9 SEK /gram) som kommer att räcka ganska länge så tycker jag ändå att det är okej.

Det här är verkligen en favorit! Vill ni se en sminkning med bl a. den här paletten? Se till att klicka på gillahjärtat under inlägget ♥

NYX Professinal Makeup Born to Glow! Highlighter Palette
NYX Professinal Makeup Born to Glow! Highlighter Palette

Swatches med 1-2 drag.

Har du testat Born to Glow Highlighter Palette? Eller är du sugen på att testa?

1 kommentar

Emelie 30 juni, 2018 - 23:01

Ser jättefin ut! Inte testat den för jag försöker övertala mig själv att jag inte behöver fler highlighters haha.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer