#Söndagsmasken: MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

av Malin
122 visningar 2 Minuter läsning

Mitomo Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold
MITOMO Essence Sheet Mask – Bee Venom + Gold, 29 SEK

I den här upplagan av #söndagsmasken hittar vi bigift som sägs stimulera blodtillförseln och aktiverar kollagenet och elastinet i huden. Kolloidalt guld har en uppstramande och renande effekt, dessutom ska det ha egenskapen att motverka och reducera rynkor.

Jag vet inte om jag har litet ansikte, men jag tycker att den här är en av de arkmasker som jag haft svårast att sitta på ansiktet utan att vara helt still. Den är väldigt rund i formen och jag fick klippa vid hakan för att den inte skulle hänga nedanför. Den har dock en del veck, men mje. Passformen var definitivt inte den bästa.

I INCI hittar vi ganska få ingredienser; Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluroate, Carbomer, Bee Venom, Triethanolamine, Sodium Acrylates Copolymer, Colloidal Gold, Chlorphenesin, Phenoxy Ethanol, Fragrance.

Det enda som CosDNA reagerar på är Triethanol amine (eller TEA) som kan ge kontaktallergi i större doser, men annars tycker jag att det ser bra ut. En del återfuktare, både bigift och kolloidalt guld finns med. I övrigt innehåller den lite parfym, men detta är inget jag känner.

Mitomo Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

Jag gillar den, men jag hade nog gillat den ännu mer om den satt still på huden utan att behöva ligga blixtstilla. Huden känns mjuk och återfuktad efteråt och jag ångrar definitivt inte att jag köpte den, men kommer jag att köpa den igen? Nej, då finns det masker som kostar några tior mer som sitter bra och ger mig ännu mer effekt. En av de stora fördelarna med denna är att påsen innehåller mycket produkt som jag kan applicera direkt efter masken och i morgon bitti.

Vad maskar du idag? Tipsa mig gärna om din favorit!

 • 6/10
  Effekt - 6/10
 • 8/10
  Innehåll - 8/10
 • 2/10
  Passform - 2/10
 • 9/10
  Pris - 9/10
 • 10/10
  Mängd - 10/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer