Olycksfågel

av Malin
53 visningar 1 Minuter läsning

Hej,

Det går så där för mig just nu. I torsdags efter vi varit på konferens med jobbet skulle jag åka hem med nattbussen när någon springer in i mig/knuffar mig när jag ska kliva på så jag ramlar på min högerfot.

Igår var jag hos vårdcentralen som inte kunde göra ett skit och skickade oss bara vidare till akuten. Så idag har jag spenderat hela dagen där för att få röntga och få ett svar på vad som hänt med min fot. Inget är brutet, men mer än så fick jag inte veta. Mjukdelarna är dock skadade och jag kan inte gå på foten.

Så jag blev bara ordinerad att vila tills jag känner mig så pass stabil att jag kan börja röra på fotleden igen. Mina två bästa vänner framöver är mina kryckor ✌🏻

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer