Månadens favoriter: Juni 2016

av Malin
22 visningar 3 Minuter läsning

Idag blir det ett snabbt inlägg då jag är inne i en sån period där jag känner mig väldigt stressad och får migrän stup i kvarten… Men jag hoppas att ni ska tycka om det ändå!

månadens favoriter juni 2016

 1. MAC Prep + Prime Fix+, 180 SEK
  En härlig återfuktare före sminkning eller som setting spray efter sminkning för att få bort den pudriga känslan. Jag kan även använda den för att ge mer pigmentering till t ex. highlighters och ögonskuggor. Att ha den i kylen och spraya i ansiktet när det är varmt är också så skönt!
  .
 2. Milani Amore Matte Lip Crème – Loved, 129 SEK
  En superfin dov roströd nyans som både blir superfin på läpparna utan att torka ut, samt att det sitter som berget! Tål både mat och dryck förvånansvärt bra. Min go-to lippie i sommar 🙂
  .
 3. Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP, fr. 495 SEK
  En så härlig sommardoft som passar till alla tillfällen. I en blandning av mandarin, päron, iris och jasmin blir den både blommig och fruktig – precis som jag vill ha det. Jag känner mig så fin och fräsch när jag har den här doften på mig ♥
  .
 4. TBS Body Butter Piñita Colada, 185 SEK
  Jag har sagt det, men jag säger det igen… Piña Colada är min favoritdrink och det är något med ananas och kokos tillsammans. En nötig ton tillsammans med en saftig söt frukt utgör en [för mig] perfekt kombo. Till skillnad från TBS övriga Body Butters tycker jag att just denna är lite lösare och krämigare i konsistensen, vilket gör den lättare att smörja in. Jag brukar vara superdålig att smöra in kroppen, men eftersom denna luktar fantastiskt så kan jag inte låta bli!
  .
 5. Schwarzkopf Live Ultra Brights – 94 Purple, 89 SEK
  Lila hår kräver mycket underhåll. Mitt hår tenderar att gå över i någon rödbrun färg trots att jag alltid färgar håret i kalla toner… men jag underhåller det med en färgbomb någon gång i veckan och mellan det har jag kört på denna toning som håller lite längre. Ger en snygg lila nyans på mitt hår trots att det är mörkare än rekommenderat! Toningen kommer i en färgtub så man slipper blanda, plus att det inte luktar något.

.

Vilka har varit dina favoritprodukter under juni månad?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer