Tutorial: Valentine’s Day

av Malin
17 visningar 3 Minuter läsning

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning

Idag är det kärlekens dag, hoppas att ni har det underbart ♥ Och ja, för vissa är det ett kommersiellt jippo. Och ja, man ska visa kärlek varje dag bla bla… Men som sminkbloggare är det ett perfekt tillfälle för mig att dela med mig av en superenkel romantisk sminkning. Kanske ska du på dejt? Eller på middag med vännerna? Då passar denna snabba romantiska sminkning ikväll.

I denna sminkning har jag använt mig av Too Faced Le Grand Chateau. Men det går givetvis att använda vilka ögonskuggor i liknande färger. Mer info om vilka produkter jag använt dyker upp nästa vecka.

 valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning1. Börja med att applicera en mauvefärgad ögonskugga [Randevouz] i globlinjen.

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning2. Applicera sedan en skimrig brun skugga [Tout Suite] i yttre ögonvrån.

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning3. Applicera sedan en rosa ögonskugga [Fleur] på ögonlocket och in mot inre ögonvrån. Denna ögonskugga är duokrom så den skiftar i guld.

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning4. Gör sedan samma sak under ögat. Applicera den bruna ögonskuggan [Tout Suite] på yttre delen och sedan den rosa skuggan [Fleur] i inre ögonvrån.

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning5. Fäst sedan ett par långa flirtiga ögonfransar och applicera mascara.

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning6. Applicera sedan ett lättare rosa läppglans.

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning

valentine's day makeup tutorial alla hjärtans dag sminkning

2 kommentarer

Jeanette 14 februari, 2016 - 20:17

Jättefin sminkning.

Lotta 15 februari, 2016 - 07:36

Suppersnyggt!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer