Best in Beauty 2015: Hud- & Hårvård

av Malin
69 visningar 6 Minuter läsning

Vi fortsätter med att lista 2015 års bästa beautyprodukter…
Best in Beauty 2015: Smink


lush don't look at me montalbano ansiktsmask schampokaka

Hår

Bästa Schampo LUSH Schampokaka -Montalbano, 99 SEK
Efter att ha tragglat med skitschampon och balsam hur länge som helst bestämde jag mig för att testa de omtalade schampokaka från LUSH. Just denna luktar som en färskt skuren citron och mitt hår har aldrig mått bättre! Jag behöver inte ens använda balsam längre…

Bästa Hårinpackning Revlon Nutri Color Creme – 200 Burgundy Violet, 189 SEK
En vårdande hårinpackning med färgpigment som gör håret lent och fräschar till färgen på samma gång. Får mitt hår att både kännas och se ut som att det är nyklippt. Och färgen! ‘Nuff said.

Bästa Hårvårdsprodukt Lee Stafford Arganoil Miracle Shine Spray, 115 SEK
Inte för att jag egentligen behöver ha någon mer glans till mitt hår, men jag gillar verkligen hur den här produkten får mitt hår att kännas. Superhärlig att spritsa lite i topparna. Ett typiskt, men åh så härligt, glansspray. Utan silikoner!

Bästa Torrschampo Löwengrip Care & Color Good To Go Dry Shampoo, 109 SEK
Ett torrschampo som inte luktar peck eller godisbåtar, som inte ger mig något vitt puder i hårbotten, suger upp fett bra och gör håret riktigt snyggt och fräscht. Ibland kan jag använda det innan jag går och lägger mig så känns håret typ nyduschat när jag vaknar.

the body shop spa of the world

Kroppsvård

Bästa Återfuktare The Body Shop Hawaiian Kukui Cream, 325 SEK
Hur ska jag kunna förklara doften på den här underbaringen? Luktar så gott! En riktigt kraftig kroppskräm som går lätt och snabbt in i huden.

Bästa BUS-produkt Vita Liberata Tan Mist Super Dark , 439 SEK
Är precis som St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse, en grönbaserad BUS-produkt som ger mycket färg. Skillnaden är att detta är en spray istället för en mousse, men fungerar precis lika bra! Ett par spray på appliceringshandsken för vardera kroppsdel och jobba in med cirkelrörelser för bästa resultat. Ger en jämn och fin brun färg. Precis som med de flesta brun-utan-sol-produkter så är det viktigt att exfoliera huden för bästa resultat, men här behöver du heller inte återfukta med en lotion innan – vilket jag uppskattar då jag är en väldigt lat människa.

Bästa Solskydd N/A
Det fanns ingen sol 🙁

bliss triple oxygen

Ansiktsvård

Bästa Sminkborttagning Garnier Micellar Cleansing Water, 79 SEK
Garnier Micellar rengöringsvatten med micellärteknologi drar till sig smuts och make-up som en magnet. Tar bort allt smink och lämnar huden både smidig och återfuktad. Glöm jobbiga krämer och oljor, the micellar era is here to stay!

Bästa Ansiksrengöring ↑
Jag använder även micellärvattnet från Garnier som vanlig rengöring också.

Bästa Ansiktsskrubb The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion, 275 SEK
Himmelriket i en skrubb! Luktar så gott av apelsin och citrus, med små små mikropartiklar av mineralen granat vilket ger en så härlig känsla. Gör huden magiskt len. Pure love.

Bästa Ansiksmask Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask, 459 SEK
Den sk. champagnemasken. Jag var länge väldigt nyfiken på den och blev frälst direkt! Den är inte som någon annan ansiktsmask jag någonsin testat, då den kommer ut som en gel – blir ett skum på huden som pirrar (därav champagnemask) så himla härligt. Efteråt känns min hud smidig och slät, samt att jag får tillbaka lite lyster till huden. Perfekt efter en hård arbetsdag!

Bästa Serum Esteé Lauder Advanced Night Repair, 769 SEK
Repeat från 2014. Jag tror att detta kan vara den bästa hudvårdsuppfinningen genom tiderna (igen)! Jag testar och testar och testar massor av serum, men ingen har ens kommit i närheten av hur mitt ansikte känns morgonen efter jag använt detta.

Bästa Dagkräm The Body Shop Vitamin C Healthy Glow Moisturiser, 295 SEK
Här har vi Vitamin C-serien från TBS igen! En lätt gelkräm som doftar citrus och återfuktar bra. Jag har under det senaste året utvecklat någon slags känslighet mot parfym i ansiktsprodukter, men just denna har gått jättebra

Bästa Nattkräm REN V-Cense Revitalising Night Cream, 555 SEK
En härlig och mild nattkräm utvecklad för att återfukta, ge näring och föryngra huden medan man sover. Innehåller massor av bra saker som C-vitamin från apelsiner tillsammans A- och E-vitamin som stimulerar kollagenproduktionen och ökar hudens elasticitet och fasthet. En lätt och skön kräm som inte stör min skönhetssömn genom att vara kladdig eller så.

Bästa Ögonvårdsprodukt The Body Shop Vitamin E Eyes Cube (LE), 145 SEK
En härlig liten kräm i stick-format som har en kylande effekt på trötta och puffiga ögon. Efter några drag under ögonen brukar jag dutta ut produkten runt om och det känns riktigt uppfriskande.

Dusch & Bad

Bästa Duschkräm The Body Shop Satsuma Shower Gel, 85 SEK
Detta har varit min mest älskade duschkräm i år. Har hushållit med denna så gott det går och är nere på några droppar som är kvar i flaskan. Den luktar så gott och jag älskar verkligen den här söta citusdoften samt hur den får min hud att kännas ren och återfuktad.

Bästa Kropsskrubb The Body Shop Spa Fit Smoothing & Refining Scrub, 295 SEK
En superhärlig skrubb som exfolierar med hjälp av aprikoskärnor. Den är lite geléig, nästan lite marmeladkonsistens med små kärnor. Här är det också doften som är mest dominant för mitt intresse.

Bästa Badprodukt N/A
Har tyvärr inte haft tillgång till något badkar större delen av året så jag har heller inte testat något nytt 🙁

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer