Årskrönika 2015

av Malin
43 visningar 9 Minuter läsning
2015 har varit ett händelserikt år för mig både på ett personligt- och professionellt plan och det har gått så fort! Med bara 1 dag kvar till det nya året tänkte jag att jag skulle sammanfatta lite vad som har hänt.

 JANUARI

molkan årskrönika 2015

Året kickade igång med Daisy Beauty Expo, en mässa för bloggare, journalister och varumärken – givetvis i skönhetens tecken. Jag lärde mig massor och fick med mig massor av matnyttig information, blev ompysslad i håret, Snart är det dags för DB Expo 2016, vilket jag ser fram emot sjukt mycket!

FEBRUARI

makeover molkan 2015Min vän Cecilia och hennes kille åkte upp till mig på skidsemester och då passade jag på att sminka Cecilia. Det är alltid lika svårt att sminka andra, men väldigt lärorikt och kul!

MARS

malhar_20150301_0230Det hände väldigt lite, men jag hittade mitt års favoritmascara. Vill du läsa min recension? Klicka på länken ←

APRIL

dbcruise1Mycket hände under april och det känns fortfarande som jag inte riktigt hängt med. Började med att åka ner till Stockholm för att spela in lite tutorials för eleven.se och L’Oréal. Efter det drog jag på DB Cruise där jag träffade så många härliga skönhetsbloggare, såg musikalen Fame. Det var även här som jag träffade Johanna på Damernas Värld för att diskutera min bloggflytt (förstår ni att jag var kunde hålla tyst om det i 5 månader?!). April är nog en av mina favoritmånader ♥

MAJ

malhar_20150516_0528I maj åkte jag tillbaka till min hemstad för att sminka och fotografera en av mina bästa vänners bröllop. Det var så roligt och en ära att jag fick vara med och fira deras härliga dag. Jag blev även egenföretagare vilket har varit en dröm väldigt länge!

JUNI

malhar_280615_0035

Under hela sommaren var det mycket jobb, så bloggen blev ganska bortprioriterad och jag orkade näst intill ingenting förutom att jobba. Min sminkning Dreams blev utsedd till Veckans Blogpost hos Bangerhead. Sommaren lös med sin frånvaro, så jag tog saken i egna händer och listade mina tips om bra BUS-produkter och även mina bästa tips för en hållbar makeup hela dagen.

JULI

malhar_290615_0066-1I juli förändrades mitt liv drastiskt. Jag var bl a. på jobbet mer än vad jag var hemma osv osv. vilket ledde till att jag inte mådde jättebra. Bloggen fanns i princip inte på kartan, men jag hann i alla fall med att lista mina Summer Essentials.

AUGUSTI

malhar_130815_0513I augusti var den absoluta höjdpunkten semester. Jag blev medbjuden att åka till Palma med Daisy Beauty och hade en fantastisk långweekend med alla fina beautynördar. Jag tappade bort mitt minneskort till kameran och kunde i princip inte blogga på några veckor.

SEPTEMBER

strobing hur vad varför highlightingI september var det bloggpremiär för min blogg här på Damernas Värld, vilket var helt otroligt spännande! Jag utforskade fenomenet Strobing, började intervjua andra skönhetsbloggare och swatchade grymt snygga läppglans från NYX.

OKTOBER

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorialJag köpte en ny kamera till mig själv i födelsedagspresent och fick ett dagsljuskit vilket har betytt Molkan i videoformat. Jag visade er hur jag uppdaterat min ögonbrynsrutin, släppte loss kreativiteten till Halloween och tipsade om hur du lagar en trasig puderprodukt.

NOVEMBER

daisy beauty london 2015Var ute och reste igen, denna gång till London med det underbara Daisy Beauty-gänget! Blev nominerad till “Bästa kreativa sminkös” i Beauty Boulevard Awards – och även om jag inte vann var det en ära att få bli nominerad. Jag tipsade om hur du kan skapa de perfekta röda läpparna och upptäckte det italienska sminkmärket Nabla Cosmetics.

DECEMBER

motd new year solstice nyårssminkning makeup 2015I december har jag fokuserat på jul- och nyårskänsla på bloggen. Mycket tips, men även en sammanfattning av årets favoritsminkningar, en tutorial på hur du kan sminka dig till morgondagens nyårsfest och listat en hel drös med onödiga och rolig fakta om mig själv.

.

Härmed vill jag tacka 2015 för ett händelserikt och roligt år. Jag vill också tacka er, mina fina läsare, som kommenterar, gillar och stöttar mig – ni är bäst! För mig blir det ett hektiskt nyår då jag jobbar kväll idag och halvdag i morgon – puh!

Gott nytt år och god fortsättning!

5 kommentarer

Elin 30 december, 2015 - 15:25

Det har varit ett fint bloggår att å följa med på 🙂
I fotot från juli där du står i fin vit klänning och man ser ditt hår bakifrån, vilken hårfärg har du använt? Färgen är fantastisk, jag är sugen på en förändring och den färgen är verkligen superfin!

Molkan 30 december, 2015 - 19:51

Tack så jättemycket <3 Jag har ett inlägg om hur jag färgade mitt hår lila här: http://molkan.damernasvarld.se/2015/04/07/harspecial-fran-brunt-till-lila-och-underhall/
, men mest Revlons färgbomb i 200 Burgundy Violet, den är så fin!

Frida Svensson 2 januari, 2016 - 12:55

jag hittade hit via better bloggers länklista! vilket fantastiskt år du haft! grattis! och vilken inspirerande blogg du har! måste följa pronto! jag gör skönhetsvideos på youtube och älskar hela den grejen!

Molkan 2 januari, 2016 - 14:56

Åh vad kul, tack så mycket! Får ta och spana in din blogg direkt 🙂
Kram

Frida Svensson 2 januari, 2016 - 12:55

ah, det blev fel adress, till min gamla blogg. min nya är här.
http://www.fridagsvensson.se

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer