Brows on fleek? – Uppdaterad bryntutorial

av Malin
41 visningar 3 Minuter läsning

För ungefär 1,5 år sedan gjorde jag en ögonbrynstutorial som var… hmm, helt okej – men sedan dess har jag bytt ut (använder olika produkter från dag till dag) lite produkter och tekniken har väl förfinats en del.. Så jag tänker att vi kör en uppdaterad version!

Så vet du inte vad du ska göra ikväll och vill lära dig att skulptera och fylla ut dina bryn så tycker jag att du ska hänga på.

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorial

1. Jag börjar med att borsta brynen för att stråna ska lägga sig på plats.

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorial

2. Sedan använder jag mig av en brynpenna, denna heter NYX Micro Brow Pencil och är i färgen Ash Brown, och markerar undersidan av hela brynet.

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorial

3. Jag applicerar även brynpennan på ovansidan. Jag börjar från mitten av brynet och kopplar sedan ihop mot brynsvansen. Jag fyller sedan i mellan de två streck som jag skapat med lite mindre tryck på pennan precis i början av brynet.

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorial

4. Om jag känner att jag vill ha ännu mer fyllighet till brynen använder jag mig av en brynskugga eller en “brow thickener” – den jag har använt här heter Sephora Collection Brow Thickener i färgen Medium Brown.

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorial

5. Till sist använder jag mig av en fixeringsgel för att stråna ska sitta på plats hela dagen. Och ni som har läst min blogg ett tag vet redan att jag nästan exklusivt använder IsaDora Brow Shaping Gel i färgen 62 Dark Brown.

ögonbrynstutorial eyebrow tutorial molkan skönhetsblogg pictorial

Klart!

Trevlig helg på er ♥

3 kommentarer

bohobando | Skönhet & Livsstil 24 oktober, 2015 - 09:28

Så jäkla grymt inlägg. Jag är helt fastlåst i min egen brynrutin, det går av bara farten liksom. Detta måste testas.

Emma - Beyondbeauty.se 24 oktober, 2015 - 15:36

Väldigt bra tutorial! 🙂

Lackert 26 oktober, 2015 - 00:17

Bra inlägg och dina bryn är perfekta 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer