IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation

av Malin
392 visningar 3 Minuter läsning

isadora nude sensation fluid foundation nyhet ny recension review 2015IsaDoras senaste foundation, Nude Sensation, är en ny generation foundation och de beskriver själva sin nya produkt så här:

 • Superlätt textur – viktlös känsla på huden
 • Förenar sig perfekt med huden
 • Perfekt nude finish
 • “Ingen make-up”- känsla
 • Mediumtäckande – men byggbar
 • Fuktgivande, detox-effekt och lugnade
 • Passar alla hudtyper

isadora nude sensation fluid foundation nyhet ny recension review 2015Jag tycker: Konsistensen är väldigt rinnig, men otroligt täckande som ni kan se på före- & efterbilderna här nedan och det behövs inte mer än ett par droppar till hela ansiktet vilket då är smart med en pipett för att slippa överflöd med foundation som man ändå inte använder. Täcker både rödhet, pigmentfläckar och andra ojämnheter.

Dock har jag lite svårt för färgerna då den ljusaste, som jag måste använda p g a. att de andra är alldeles för mörka, är lite för rosa i undertonen att jag känner mig lite grå. Av de tre färger jag fick hem känns alla tyvärr för kalla i undertonen för mig trots att det känns som att de ska vara väldigt neutrala. Hade gärna sett fler färger med både varma och kalla undertoner.

Självklart har jag testat den på jobbet och tyvärr höll den inte mer än ett par timmar innan jag blev glansig i ansiktet, till skillnad frå Hydralight Foundation, som tillsammans med samma produkter (primer, puder osv) håller precis hela dagen. För mig med kombinerad hy är den tyvärr inte optimal, utan jag skulle rekommendera den till någon med normal eller torr hy. Och till skillnad från Hydralight så måste jag pudra över, annars lägger den sig i fina linjer. Det jag gillar med den är den är väldigt enkel att applicera och att blanda ut, samt att den inte känns på huden över överhuvudtaget – härom dagen höll jag på att gå och lägga mig med den då jag inte alls tänkte på att jag hade foundation på.

10 Nude Porcelain, 12 Nude Sand, 16 Nude Almond

isadora nude sensation fluid foundation nyhet ny recension review 2015Före / Efter (10 Nude Porcelain)

isadora nude sensation fluid foundation nyhet ny recension review 2015

 • Hållbarhet
 • Applicering
 • Känsla
 • Täckning
 • Resultat
 • Färgvariation
 • Pris
3.9

IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation

Superlätt, flytande textur med en viktlös känsla på huden. Nude Sensation förenar sig perfekt med huden vid applicering och ger ett perfekt nude resultat, ”no make-up” känsla. Precis som ett beautyelixir, kräver den lättflytande formulan en specialapplikator (pipett), för exakt dosering. Kommer i 6 färger.

IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation* finns att köpa på bl a. eleven.se
för 135 SEK (kampanjpris till 18/1, ord. 169 SEK).

*annonslänk

12 kommentarer

bohobando 15 januari, 2015 - 17:52

Vad kul med en recension av den här! Har just funderat på hur täckningen är i och med att den är så lätt i konsistensen.

BigMami 16 januari, 2015 - 14:54

Upplevde du nummer 12 nude sand som rosa också? Jag har rosa underton och har väldigt svårt med att hitta en rosa foundation då de flesta drar åt gult och gör mig orange.. Denna låter ju alldeles för bra sådana fall 🙂 Innehåller de olja?

Helena/LipGloss Bitch 16 januari, 2015 - 16:42

Jag är också tudelad till denna, måste testa runt lite mer för att se om den växer 🙂

cultureofmakeup 16 januari, 2015 - 17:35

Synd att hållbarheten inte var bättre. Det verkar vara en trend med lätta, rinniga foundations som doseras med pipett. I dag testar jag Diors Nude Air-foundation som vi fick prov på på DB Expo. Den verkar hålla riktigt bra, men till det priset är det väl det minsta man kan begära 🙂

BigMami 20 januari, 2015 - 11:19

Den är jag väldigt nyfiken på ! Hur var den? 🙂

cultureofmakeup 21 januari, 2015 - 14:18

Den funkade bra, tyckte jag. Har inte använt den så många gånger, men gillar hållbarheten och den lätta formulan. Lite knepig att applicera, eftersom den är så rinning, tyckte jag, men det är nog bara en vanesak. Dessutom doftade den ganska starkt, lite tantigt nästan. Mig gjorde det inget, men är man känslig för dofter kanske det kan vara värt att veta.

cultureofmakeup 21 januari, 2015 - 14:21

Den funkade bra, tyckte jag. Har inte använt den så många gånger, men gillar hållbarheten och den lätta formulan. Lite knepig att applicera, eftersom den är så rinning, tyckte jag, men det är nog bara en vanesak. Dessutom doftade den ganska starkt, lite tantigt nästan. Mig gjorde det inget, men är man känslig för dofter kanske det kan vara värt att veta. 🙂

bigmami83 21 januari, 2015 - 19:21

Åh den ser jag fram emot! 🙂 Vet du om den kommer ut i februari? Måste bli toppen på torr vinterhy. Bara det finns nog ljusa nyanser :-/

cultureofmakeup 23 januari, 2015 - 13:37

Ja, den ska komma ut i början av februari, om jag förstått saken rätt. Vi får hoppas att de tänker på oss stackars blekfisar också 🙂 Mitt prov var liiiite för mörkt för mig, men tillräckligt lite för att jag skulle komma undan med det. Har de bara en nyans ljusare än den jag fick skulle det funka perfekt för min vinterhy, tror jag. Den nyans jag fick nu skulle nog passa mig bra till våren/sommaren.

Malin 20 januari, 2015 - 15:14

Åh, missade jag dig där eller är jag bara senil? Det var så mycket att hålla reda på och mycket intryck så jag har typ glömt hälften av dagen 😛

Ja, jag ska också testa den så snart jag har tid 🙂

cultureofmakeup 21 januari, 2015 - 14:23

Haha, ja det är lite samma för mig. Så mycket information och så många nya och gamla ansikten att allt flyter ihop till slut. Men en härlig dag var det! Jag vill minnas att jag såg dig skymta förbi, men var så mycket folk att jag inte hann gå fram och hälsa! Vi tar igen det nästa år 🙂

Hildegerd 17 januari, 2015 - 14:42

At Isadora aldri får til fargene rett og så få å velge imellom, det her skal ikke være vanskelig for dem med tanke på at vi bor i den delen av verden hvor det er flust av lyshudede mennesker…

Ja, ja, jeg får kjøpe Porcelain og prøve den alikevel da, kan jo være det den passer.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer