Nej, jag har inte hamnat under en lavin eller fastnat i lagertrucken… Jag har bara jobbat och varit så jäkla trött om kvällarna att jag helt enkelt inte orkat blogga. Men på tisdag är jag ledig, så ska jag försöka ta igen lite tid och fixa ett par inlägg. Här har ni en sneak peek på vad jag kommer att visa nästa vecka!

malhar_150115_0021

3 kommentarer

Alice Karlsson 18 januari, 2015 - 22:44

Vart är det du jobbar? 🙂

Svara
Malin 19 januari, 2015 - 19:26

Jag har två jobb, både på Systembolaget och på ett städföretag.

Svara
Sofies Skönhetsblogg 18 januari, 2015 - 23:32

Alltså holy crap! BRYNEN! <3

Svara

Skriv en kommentar

fjorton + 7 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy