Skönhetsblogg molkan recension review 100% Pure Fruit Pigmented Water FoundationSkönhetsblogg molkan recension review 100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation

100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation är 100% Pure´s senaste foundation med en skir och återfuktande formula som tillför en hälsosam lyster till huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen och täcker ojämnheter.

Koncentrerad med åldersförebyggande rött vin resveratrol, alfaliponsyra, mjukgörande calendula, aloe och grönt te. Det är en helt naturlig foundation med färgpigment från frukt och grönsaker istället för mineraler eller syntetiska färgämnen. Eftersom den är 100% naturlig är foundationen fri från syntetiska kemikalier, artificiella dofter, kemiska konserveringsmedel och andra gifter.

Skönhetsblogg molkan recension review 100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation

Skönhetsblogg molkan recension review 100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation

Skönhetsblogg molkan recension review 100% Pure Fruit Pigmented Water FoundationFöre/Efter

Jag tycker: För det första måste jag säga att jag knappt använt foundation nu de senaste veckorna eftersom det varit så varmt, men jag har försökt att testa den ändå. Den kommer i fem färger och jag har fått hem färgen Peach Bisque som är en perfect match nu när fått lite solbränna. Produkten doftar ingenting och känns som en vanlig hudkräm i konsistensen.

Täckningen är väldigt skir, men får bort en del rödhet och jämnar ut hudtonen lite. Dock är detta en alldeles för skir foundation för min smak då jag har en del pigmentfläckar osv. som jag vill dölja, speciellt nu på sommaren då jag även får fräknar. Utan före- och efterbilden hade jag nog inte kunnat säga att jag ser någon skillnad alls.

Produkten är lätt att jobba in i huden, men den känns tyvärr väldigt kladdig under hela tiden den sitter på och det känns som att den inte riktigt torkar utan mer ligger ovanpå. Det känns även när man tar på huden att man har något kletigt även om det inte syns att man har någonting i ansiktet.

Ingen direkt favorit då jag har oljig/kombinerad hy, men för torr hy med mindre skönhetsfel kanske den skulle passa bättre. Den kanske passar mer under de kyligare månaderna också när man kan bli lite yttorr, men det är inget jag rekommenderar nu under sommaren när det varit så varmt. Även med en bra primer under och ett puder över så känns det som ogjort jobb efter bara någon timme igen.

.
+ Doftar inget
+ Jämnar ut hudtonen och neutraliserar rödhet en aning
+ Naturlig och veganvänlig

– För skir
– Dyr
– Känns kladdig hela tiden

Täckning Låg
Rekommenderas till Torr hy med mindre skönhetsfel

.
100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation finns att köpa på brallis.se för 325 SEK.

2/5

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer