Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension reviewI onsdags lanserade IsaDora sin nya mascara Flashing Volume och jag har fått chansen att testa den i ett par veckor för ett utlåtande nu när den släpptes.

Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension review

Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension review

Flashing Volume Mascara har en liten magisk borste som hjälper dig att skapa fantastiska fransar med omedelbar volymeffekt. Hemligheten är mascaraborstens ihålighet som gör att du får dubbel mängd mascara vid första applicering och en snabb illusion av lösögonfransar.

• ”Plumping”-effekt – fyller ut fransarna maximalt
• Definierar och separerar varje frans
• Fukttålig

Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension reviewUtan mascara

Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension review

Med IsaDora Flashing Volume Mascara

Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension reviewSkönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension review

Skönhetsblogg molkan IsaDora Flashing Volume Mascara recension review

Jag tycker: En helt okej mascara, ingen jättefavorit – men jag ogillar den inte heller. Formulan känns lätt och fluffig och glider på fransarna lätt, men det gäller att vara varsam och lätt på handen för att inte få för mycket produkt på en gång då det kan kladda på huden runt ögonen. Jag vill gärna ta en ren mascaraborste för att kamma igenom fransarna om det kommit för mycket produkt för att fördela den lite bättre.

Den ger en bra med volym och längd redan vid första appliceringen och jag tycker att den framhäver och ger definition utan att klumpa. Tyvärr är den en aning tung då den får mina fransar att rakna lite under tiden den torkar, så att vänta någon minut mellan lagren är att rekommendera. Det tog ett par försök innan jag kom på hur jag skulle göra för att få ett resultat jag blev nöjd med. Under varma dagar kan den smeta både över och under ögonen, så speciellt fukttålig är den inte. Svärtan är till lags och i övrigt sitter den hela dagen utan att smula.

IsaDora Flashing Volume Mascara finns i butik fr o m. V. 31 och kostar 129 SEK på Åhléns.
(ord. pris 149 SEK)

3/5

.

2 kommentarer

Lackert 4 augusti, 2014 - 00:16

Borsten ser riktigt skum ut men på fransarna ser det bra ut

Dess/Drömteori 5 augusti, 2014 - 00:33

Ser bra ut! Jag gillar smala borstar också.

IsaDora Deutschland — Molkan mit der neuen Flashing Volume Mascara 7 augusti, 2014 - 18:06

[…] by Molkan […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer