IMG_7127För att göra en lång historia kort så har jag de senaste två dagarna haft så himla ont i magen (är van vid kraftig smärta vid både ägglossning, PMS och mens samt att jag haft cystor på äggstockarna – men detta är något annat, det är en annan smärta) och jag har ingen aning om vad det är vilket skrämmer mig. Jag mår riktigt pissigt just nu och har för ont för att ens göra nånting. Blir det inte bättre måste jag försöka ta mig till sjukhuset, trots läkarskräcken…

Men jag hoppas att det inte är något allvarligt och att jag ska må bättre snart, för jag har så mycket roligt jag vill visa er och jag har planerat flera sminkningar. Så jäkla dålig tajming av min kropp kan man tycka.

Tills vidare kan ni väl tipsa om era youtubefavoriter inom skönhet så jag har någonting att titta på? Jag återkommer i alla fall när jag mår bättre.

Kram ♥

7 kommentarer

Sofia Eriksson 13 juli, 2014 - 13:51

Usch det lät inte alls kul, krya på dig!

Sofie 13 juli, 2014 - 17:42

Stackare, krya på dig!
Några av mina favorit-youtubers är Shaaanxo, Lauren Curtis och Sofie Karlsson, så kolla in dem om du inte redan gjort det! 🙂

Pauline 13 juli, 2014 - 19:28

Nu beskriver du inte hur smärtan känns, men googla tarmvred och kolla om det känns igen på beskrivningen. Hade det förra sommaren & trodde jag skulle dö av smärta… Och då har jag fött barn utan bedövning, men tarmvred var fan värre. Kan orsakas av stress som gör att tarmarna kommer i otakt. Annars rekommenderar jag dig att ringa till sjukvårdsupplysningen. Hoppas du blir bättre snart!

Mimmi 14 juli, 2014 - 20:30

En av mina favoriter är Vintageortacky. Det skulle vara kul om du kunde lista några av de tips du får, så att en kanske kan hitta nya favoriter! 🙂

Krya på dig!

Emilie 15 juli, 2014 - 11:52

Men fy vad jobbigt, jag hoppas verkligen att det blir bättre 🙁

allsweetinlife 17 juli, 2014 - 19:47

Krya på dig

Lackert 18 juli, 2014 - 00:59

Usch vet hur jobbigt det är då jag åxå hade såna problem tills jag opererade bort livmodern. Hoppas att du kryar på dej och att det går bra hos läkaren å att det inte är nåt allvarligt

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer