Recension: L’Oréal Paris Elvital Fibralogy

av Malin
213 visningar 3 Minuter läsning

“Ett genombrott i vetenskapen om hår, L’Oréal Laboratories har skapat deras 1:a hårvårdsområdet som visat sig ge tjockare hår tvätt efter tvätt. En lättviktigt konditionerande formula berikad med Filloxane, en molekyl som har förmågan att expandera hårfibern inifrån. Den speciella Fibralogy-teknologin gör att filloxane kan tränga in i hårfibern på djupet, och stanna inuti hårfibern i upp till 10 schamponeringar* för en långvarig effekt.”

Serien innehåller:

  • Fibralogy Hair Thickening Shampoo, 39 SEK
  • Fibralogy Hair Thickening Conditioner, 39 SEK
  • Fibralogy Texturising Treatment, 75 SEK
  • Fibralogy Thickness Booster, 99 SEK

Jag tycker: Jag har nu endast använt denna hårvårdsserie sedan början på maj och har verkligen gjort ett genomgående test. Jag har tittat och känt på håret men måste säga att mina misstankar besannades. Jag har testat någon Elvital-serie förut och det är någonting som inte vill samarbeta med mitt hår. Inget undantag här.

För det första känner jag att jag är lite för lat, då man ska blanda inpackningen med boostern, och tycker att det är krångligt att hålla på med detta i duschen – men jag har så klart gjort det även om det tagit emot. Sedan har mina slitna toppar varit torrare än torrast efter jag torkat håret som vanligt (lufttorkar endast mitt hår) och inga oljor eller serum har ens kunnat “laga” det tillfälligt, utan mina toppar har mer eller mindre sett ut som piassavakvast-borst.

Däremot har oljeproduktionen i hårbotten ökat något enormt. Efter bara en dag ser det ut som att jag mer eller mindre hällt ner ett paket smör i hårbotten, vilket inte brukar hända med andra hårvårdsserier. Torrschampon har gjort det hela ännu värre och det har sett degigt ut istället. Därför har jag fått ha uppsatt hår större delen av tiden då jag ändå ville testa serien en längre tid för att se om det var mitt hår som var ovant, men efter två månader tröttnade jag.

Det enda positiva jag kan säga är väl att jag tyckte att det luktade gott, men tyvärr känner jag att det inte räcker, så när det var ett par tvättar kvar kastade jag faktiskt schampot och balsamet och gav sedan bort inpackningen och boostern då det var ganska mycket kvar där. Jag har heller varken känt eller sett någon skillnad i tjocklek på håret utan detta var helt verklöst på mitt hår.

L’Oréal Paris Elvital Fibralogy finns att köpa på t ex. Lyko.se för den som vill förstöra sitt hår.

0/5

.

3 kommentarer

Alisa Gonzalez 5 juli, 2014 - 20:18

Så olika det kan vara 🙂 Jag tyckte verkligen att mitt hår vart tjockare! (använde dock bara balsam & schampo)

LW 28 oktober, 2014 - 14:10

Jag använde schampo, balsam och inpackning. Håret blev inte tjockare. Däremot fick jag svåra utslag i hårbotten som blödde och varade. Det tog flera månader innan det läkte. Min mamma fick överta produkterna, men får också utslag i hårbotten.

Malin 28 oktober, 2014 - 14:37

Usch, det lät inte roligt :/ Har du hört av dig till L’Oréal om det? Om inte, så gör det.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer