månadens favoriter molkan skönhetsblogg st. tropez escada the body shop viva la diva kicks lush

 1. St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil
  En härlig BUS-torrolja med doft av citrongräs. Jag brukar köra på lite på benen och armarna för att få en snabb och härlig glöd till huden, samtidigt som den bygger upp en liten snygg bränna under tiden man har på sig den. 525 SEK hos eleven.se.
  .
 2. Escada Born In Paradise EdT
  Är inspirerad av den kända cocktailen Pina Colada med bl a. doftnoter av fräsch melon och exotisk kokosnöt. En väldigt härlig och mild doft med söta inslag, alltså… det går inte att beskriva min kärlek till denna doft, den är bara så underbar! 399 SEK hos bangerhead.
  .
 3. The Body Shop Sumptuous Cleansing Butter
  En rengöringskräm som smälter till olja och tar bort sminket fenomenalt, t o m. vattenfast. Jag har speciellt använt denna när jag haft Benefit They’re Real! och den har tagit bort alla rester galant. Jag gillar även doften, väldigt mild. 185 SEK på thebodyshop.se.
  .
 4. Viva La Diva Sun Blush Kit
  En härlig bronzer/highlighter/rouge-trio som är välpigmenterade och ger ett naturligt resultat. Jag hade med mig denna nu när jag var i Sälen över midsommar och det var den enda jag använde i en veckas tid. Mycket smidig! 119 SEK på Åhléns, KICKS och Cubus.
  .
 5. KICKS Blur Primer
  En primer med utjämnande egenskaper, fungerar både under smink men också på egen hand. Blev paff över hur effektiv den var då jag hade smetat ut resten på min hand en av gångerna och såg att den såg väldigt slät och fin ut, samma med fejset – blir babylent och håller glansen borta. 149 SEK på KICKS.se.
  .
 6. LUSH Dark Angels
  En ansiktsskrubb med aktivt kol och avokadoolja. Luktar gott och man känner sig superren i ansiktet efter denna. När jag skrubbat klart ansiktet brukar jag låta produkten ligga som en ansiktsmask i några minuter innan jag sköljer av den. 105 SEK/100g på LUSH.se.
  .
 7. LUSH D’Fluff Strawberry Shaving Soap
  En superhärlig raktvål som doftar jordgubbar och glass! Alltså, snacka om att man vill stoppa in produkten i munnen istället, men det är nog inte att rekommendera. Den får i alla fall min hud att bli mjuk och len samtidigt som det doftar underbart i badrummet. 109 SEK/70g på LUSH.se.

månadens favoriter molkan skönhetsblogg st. tropez escada the body shop viva la diva kicks lush

ÖVRIGT

Månadens färg: Turkost
– Måste säga att jag fått upp ögonen för turkost, kanske inte i klädesväg – men jag har sakta men säkert inrett både köket och uteplatsen med turkosa detaljer. Mycket fräsch och trevlig färg!

Månadens dryck: Iste
– Åter igen har isteét övertagit vardagen och abstinensen blir stor när det inte finns hemma. Gillar både Liptons version men även att göra mitt eget. Läskande i värmen 🙂

Månadens musik: Wiggle (jo, men seriöst…)
– Ehh, jag har en sån hatkärlek till låten och samtidigt som jag inte kan med Jason så har låten satt sig på hjärnan och jag måste lyssna sönder den så att den kan försvinna ur mitt liv.

Månadens roliga: Midsommar
– Även om sommarvädret lös med sin frånvaro så var detta midsommarfirande väldigt trevligt. Vi gjorde så himla god mat och hade det supermysigt!

Månadens serie: Orange is the new Black
– Såååå jäkla spännande! Need I say more?

2 kommentarer

Linn 5 juli, 2014 - 08:02

Vilken tycker du är bäst,maybelline highlighting penna elr loreals highlighting penna?

Malin 5 juli, 2014 - 11:59

Jag antar att du menar deras concealer-pennor? Eller? L’Oréal La Touche Magique Perfect Match Concealer och Maybelline Dream Lumi Touch Concealer? Jag föredrar Maybellines i så fall 🙂 Den är gel-baserad och sitter riktigt bra 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer