molkan skönhetsblogg M Picaut Exfoliating Peel Mask recension review

Information: “En exfolierande peeling-mask som innehåller Pragmites Kharka, ett extrakt från ett vass som växer i Asien, som förebygger inflammation och lugnar huden. Samt Poria Cocos, en kinesisk medicinsk svamp, som växer i jorden. Den sägs också hjälpa till att bleka pigmentfläckar, minimera rynkor och minska uppkomsten av pormaskar.”

Jag tycker: Det här är en sån där produkt som jag bara tvungen att testa den själv då jag bara hört riktigt bra om den. Som ni kanske vet vid det här laget har jag kombinerad hy med stora porer och rejält med envisa pormaskar. Har använt den här masken 1-2 gånger i veckan och jag er alltid fram emot nästa tillfälle jag får använda den. Masken kommer i en squeezy-tube (ny förpackning) och konsistensen är krämig med mekaniskt exfolierande korn. Man ska först massera in masken på fuktig hud och sedan låta den sitta på i ca. 10 minuter. Jag upplever masken väldigt behaglig och den känns också väldigt snäll mot huden, inget kli eller sticks liksom. Efteråt känns min hud väldigt mjuk, len och återfuktad – inte bara direkt utan också flera dagar efter. Tycker inte att den har någon speciell doft, vilket passar mig bra. Jag brukar kalla den för “heeling för ansiktet”.

M Picaut Exfoliating Peel Mask finns att köpa på t ex. eleven.se och kostar 349 SEK /50 ml.

5/5

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer