I onsdags testade jag kom sagt produkter från St. Tropez då jag kände ett väldigt behov av färg på min bleka kropp. Jag är absolut inget BUS-proffs, men här kommer mitt resultat och åsikter efter användning.

Jag har valt att dela upp den här recensionen i två delar då jag känner att jag vill dela med mig av hur resultatet blivit nu, applicering osv. I andra delen vill jag prata lite om uppbyggnad av produkten och hur den fungerar på längre sikt.

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review

Ni får ursäkta mina sönderslagna och ärriga ben.. men det är beviset på en äventyrsfylld uppväxt 😉

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review

Hur jag gick tillväga

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review1. Dusch & exfoliering. Använde mig av The Body Shop Blueberry Body Scrub-Gelee (mest för att bara få slut på den, recension hittar du här!) för att exfoliera kroppen och få bort död hud då BUS sitter bäst på frisk och fräsch hud.

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension reviewmolkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review2. Återfuktning. Använde mig av de tillhörande Self Tan Sensitive Bronzing Lotion for Body och Self Tan Sensitive Bronzing Lotion for Face. att återfukta huden efter exfoliering. Detta är också ett viktigt steg för att resultatet ska bli så bra som möjligt utan fläckar. Men givetvis ska det få bra att använda andra återfuktande lotions/BUS-lotions som lätt går in i huden.

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review3. Brun-utan-sol. Tog två pumpar varje omgång av Self Tan Bronzing Mousse DarkApplicator Mitt och började buffa in produkten med cirkelformade rörelser i huden. Jag tyckte att det var enklast att göra som Lauren gjorde i sin video; armar och händer, nacke/dekolletage, bak på ryggen, mage, rumpa, lår, vader och sist tog jag bara det som var kvar på vanten i ansiktet. Jag valde att inte BUSa mina fötter så de redan var ganska solbrända och… ingen ser dem så ofta ändå. Tog på mig heltäckande kläder (långärmad tröja och leggings) när jag gick och la mig för att inte få rester på lakanen.
molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension review4. Efterbehandling. Morgonen efter duschade jag av mig resterna av produkten. Efter det smorde jag in större delar av kroppen med vanlig Body Lotion och Self Tan Luxe Dry Oil på armar och ben.

molkan skönhetsblogg st. tropez self tan recension reviewJag tycker: Måste säga att jag är väldigt nöjd! Jag tycker att resultatet blev jämt och fint med stor hjälp av Applicator Mitt. Tror inte jag har några fläckar eller ränder någonstans. Då detta är en grönbaserad BUS ska man heller inte få en så där snygg orange ton som andra produkter kan ge, vilket jag tycker stämmer bra, har fått en fin gyllene ton som ser ut som en riktigt bränna.

Lotion-produkterna och oljan kan kännas överflödiga om man känner att man redan har bra BUS-lotions i sin samling då priserna inte passar allas plåböcker. Men visst är det trevligt att ha för att underhålla resultatet. Oljan ger ett fint skimrande resultat. Den påminner mig om en Body Mist jag hade när jag var yngre som doftade citrongräs, trevligt plus i kanten!

Jag gillar doften på sjävla BUS-moussen! Den doftar fräscht och jag kan faktiskt intyga att ca 70% av den där typiska BUS-doften är borta. Kunde känna det lite när jag skulle gå och lägga mig, men jag har verkligen inte stört mig på den. Ett tips är att göra detta på kvällen för att låta produkten verka under natten. Gillar också att det är så pass mycket i produkterna att de kan användas många gånger framöver. Två tummar upp!

St. Tropez-produkterna finns att köpa på bl a. Kicks, Åhléns och eleven.se.

5/5

.

1 kommentar

Julias skönhetsblogg 17 maj, 2014 - 19:54

Resultatet ser väldigt naturligt ut ja! Snyggt! 🙂

Molkans BUS-guide | molkan.se 21 april, 2018 - 12:12

[…] – St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Dark är en grönbaserad BUS i mousseform som är enkel att jobba in i huden och blir jämn. Ger en djup och härlig färg. Den här moussen är tungviktaren i skaran av produkter och denna använder jag när jag verkligen vill skapa en dramatisk förändring i min hudton. Se till att huden är ordentligt exfolierad och återfuktad innan du använder denna typ av produkt.  Recension av St. Tropez-produkter med före- och efterbilder hittar du här! […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer