Månadens favoriter: Mars 2014

av Malin
22 visningar 3 Minuter läsning

favoriter favorites molkan skönhetsblogg mars march 2014

 • Apolosophy Powder Brush
  Min trotjänare i väskan! Den är mjuk och go och tycker att den fungerar så himla bra tillsammans med alla mina puder.
  .
 • IsaDora Sugar Nails Pastels – Bon Bon
  Kan ärligt säga att jag haft detta nagellack i princip hela mars. Älskar
  .
 • Christian Breton Lipstick 5081 Violet
  Alltså, nu har jag inte haft detta läppstift speciellt länge. Men kärleken till den härliga gredelinfärg går inte att förklara. Väldigt bra hållbarhet också 🙂
  .
 • Maybelline Big Eyes Mascara
  Har verkligen uppskattat denna mascara nu då den gör mina fransar långa, samt delen för underfransarna är en underbar uppfinnig!
  .
 • Victoria’s Secret Love Spell EdT
  Min favoritdoft från VS i EdT-format. Med söta noter av persika, körsbärsblomma och vit jasmin. När jag har den på mig kan jag stå och sniffa hur länge som helst. Sommar i en flaska
ÖVRIGT

Månadens färg: Lila
– Haha, det kanske märks med tanke på bilden ovanför. Det är speciellt den “dammiga” lila gredelinfärgen jag har förälskat mig i denna månad. Det är nog min “all-time-favorite” färg måste jag säga.

Månadens dryck: Vatten
– Ju mer jag tränar, desto mer vatten dricker jag. Har varit riktigt dålig på att dricka vatten under större delen av mitt vuxna liv, men nu har jag fått in en bra rutin.

Månadens musik: Spellistan Teen Wolf
– Under mars månad har vi maratontittat på senaste säsongen av Teen Wolf och jag älskar alltid musiken som spelas i serien, det är blandat både rock, pop, partymusik och lite sorgligare musik. Perfekt blandning!

Månadens roliga: VÅREN!
– Kan inte uttrycka min kärlek för att snön smälter och att solen tittat fram ofta. Jag är så trött på vintern och kylan! Så det är skönt att våren börjat härja.

Månadens serie: Teen Wolf
– Jag tänkte skriva Dracula som jag börjat titta på, men jag har inte riktigt fastnat för den och Teen Wolf har varit så jääääkla spännande nu så jag måste säga att serien har tagit upp mycket tankar.

Månadens film: Frozen
– Ja, jag har redan sett den 2 gånger och jag älskar den! Trodde verkligen inte att den skulle vara något för mig. Men musiken, den urgulliga historien. Loves it!

Vilka är dina marsfavoriter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer