glossybox beauty in bloom molkan skönhetsblogg mars march 2014 sweden sverige glossybox beauty in bloom molkan skönhetsblogg mars march 2014 sweden sverige glossybox beauty in bloom molkan skönhetsblogg mars march 2014 sweden sverige

glossybox beauty in bloom molkan skönhetsblogg mars march 2014 sweden sverigeTemat för månadens Glossybox är ‘Beauty in Bloom’ och ska vara inspirerad av varumärken som blommar upp i sitt samarbete med Glossybox, likt en vårblomma. Boxen har även fått ett nytt utseende med ett djupare lock, vilket uppskattas då jag använder mina boxar till förvaring. Finishen på boxen har blivit glansig och den rosa färgen har blivit lite djupare. Gillar den nya designen!

Måste dock uttrycka min irritation mot framsidan av Glossy Mag, vet inte om det syns på bilden, men bilden är väldigt förstorad vilket gör den suddig och pixlig. Som att de kom på när de förminskat bilden att de ville ha den som front cover och drog upp den ett par hundra procent igen. Stör ihjäl mig då detta inte är första gången… Gör om, gör rätt!

Plus att min box kom i fredags, det stod att den skulle komma 26-28 mars, men kom alltså en vecka senare. Suck! malhar_140405_0040

Models Own Nail Polish

Festligt och hållbart nagellack från brittiska märket Models Own, 69 SEK.

malhar_140405_0061

Fleur de Santé Dermatific Eye Contour Cream

Mjukgörande och uppstramande ögonkram med skyddande solfilter. Innehåller aktiva ingredienser som moringaolja och vitaminer, 199 SEK/15 ml.

malhar_140405_0049

Panos Emporio Deospray Goldflower

En deospray som gör premiär i Glossybox innan den kommer ut på marknaden. Sprayen ska ha en romantiskoch elegant doft fylld av blomster och friska frukter, 149 SEK/50 ml.

malhar_140405_0048

Mitchell and Peach Body Cream

Lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring till huden. Honung, organisk kokos, vitamin B5 och sheasmör lämnar huden mjuk med en lätt och ljuv doft av lavendel, 390 SEK/180 ml.

malhar_140405_0069

Matrix Biolage ColorLast Shampoo & Conditioner Relansering

Colorlast är inspirerad av orkidéns egenskaper att behålla sin vackra färg över tid. Glöm bleknande hårfärger. ColorLast unika formula är inspirerad av naturen och balanserar, skyddar och vårdar håret. På så sätt bevaras de tre dimensionerna av salongsfärgat hår; intensitet, nyans och glans, 189 SEK/200 ml/250 ml.

malhar_140405_0078

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream – Bonus

Dryg universalkräm som är djupt återfuktande. Ska vara räddaren i nöden för torra knogar, armbågar, läppar och så vidare, 235 SEK/59 ml.

Panos Emporio Coco Sun EdT – Parfymprov

Panos Emporio Coco Sun EdT tar dig tillbaka till heta sommarnätter! En sensuell och lyxig doft, fylld med härlig kokos, som låter dina sinnen vandra längs underbara paradisstränder, 375 SEK/30 ml.

malhar_140405_0026

Alltså, jag kände att det var en helt okej box när jag öppnade den. Men när jag kollat vad andra fått i sina boxar kände jag mig besviken. Hade gärna tagit Sleek Makeup Pout Paint istället för Fleur de Santé Dermatific Eye Contour Cream, för helt ärligt känns jag mig lite förnedrad – detta är typ 3:e ögonkrämen jag får i en box och jag behöver ingen! Panos Emporio Deospray doftar mormor, inget jag känner att jag kommer använda. Matrix Biolage ColorLast kommer bli kul att testa då mitt S&B just tog slut.

Models Own Nail Polish har jag inte testat innan så det ska också bli kul att testa, guldglitter är ju alltid trevlig… Hade dock önskat ett namn på flaskan, för jag kan inte hitta vad det heter någonstans? Mitchell and Peach Body Cream doftar lavendel, vilket är trevligt till kvällen tycker jag – dock tråkigt med ytterligare en kräm. Och bonusproverna på Egyptian Magic All Purpose Skin Cream och Panos Emporio Coco Sun var trevligt.

3/5

.

Glossybox är en månadsprenumeration som kostar 139 SEK /mån och innehåller 5 st skönhetsprodukter.
Vill du också prenumerera på Glossybox kan du göra det här!

2 kommentarer

Mona 6 april, 2014 - 12:41

Hej! Jag fick inte samma innehåll som dig, får alla olika eller?

Malin 6 april, 2014 - 12:46

Ja, man får olika beroende på hur man fyllt i sin skönhetsprofil på Glossybox hemsida.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer