skönhetsblogg molkan honeymania bubble bath melt

Information: “Honeymania Bubble Bath Melt är en produkt med lyxiga bubblor och rogivande dofter. Den innehåller Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien och Community Fair Trade-producerat bivax från Kamerun. Passar bra för normal till torr hy. Häll under rinnande badvatten och slappna av med honungsbad fullt med lyxiga bubblor.”

Jag tycker: Jag vet att jag förmodligen är den sista som recenserar den här produkten, men jag har som sagt inte haft badkar speciellt länge, och har nu mer än glatt använt alla mina badprodukter flitigt!

Produkten både ser ut och har konsistens som riktig honung och doftar sött. Jag upplever dock att jag behöver rätt mycket för att få bra mängd bubblor, jag har försökt med alla möjliga sätt – men jag behöver minst 2-3 matskedar för att det ska bubbla. Doften sitter i under hela badtiden och bubblorna håller länge, när jag testade igår höll de 1,5 h innan de började försvinna (ja, jag badar länge!). Bath Melt känns fuktbevarande och är en sån produkt jag gillar att använda när jag inte riktigt orkar smörja in mig efteråt, den håller huden mjuk och spänstig ändå. En rätt trevlig kamrat i badet!

The Body Shop Honeymania Bubble Bath Melt finns att köpa på thebodyshop.se eller i butik för 160 SEK.

4/5

.

4 kommentarer

Beautybylinda 8 mars, 2014 - 19:35

Jag älskar denna, trots att det går åt en del per bad. Den kommer ju i en rätt stor burk med 🙂

SARA 8 mars, 2014 - 22:35

Låter som en rätt najs produkt! Önskar nästan att jag hade badkar, haha :))

Michan- Beauty by M 13 mars, 2014 - 11:29

Jag tycker inte att det behövs mycket alls. Jag använder en matsked, som jag håller under strålen tills allt på skeden är borta. Hela badkaret svämmar över av skum 😀

Malin 13 mars, 2014 - 18:09

Har gjort likadant, men det blir inga bubblor med bara en matsked :S

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer