skonhetsblogg molkan isadora sugar nails pastels lemon soda

skonhetsblogg molkan isadora sugar nails pastels lemon soda

skonhetsblogg molkan isadora sugar nails pastels lemon soda

Först ut i skaran av IsaDoras nya Sugar Nails är Lemon Soda, som lockade mig mest. Lemon Soda får mig att tänka på skumbananer med sin pastellgula färg. Konsistensen på mitt lack är tjockt men medgörligt, dock skirare än de tidigare lacken men jag har ändå fått det heltäckande med 2 lager. Tycker att detta är ett jättefint strukturlack som förmodligen blir ännu finare på när man fått ytterligare lite färg på kroppen.

P.S! Mina naglar blir fortfarande inte längre än så här 🙁

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Härlig färg _D

Svara

Flaskbilden du tagit är ju bara så otroligt jädra bra och snygg, nagellacket i sig är jag inte särskilt imponerad av.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.