Månadens favoriter: Februari 2014

av Malin
34 visningar

Ehh, jag vet att jag missade att göra månadens favoriter i både december och januari, men anledningen till detta är både att jag i december hade så mycket annat på gång och körde både Best & Worst in Beauty för hela året, så det kändes som att det skulle blivit kaka på kaka. I januari flyttade jag och hade problem med internet så att det blev helt enkelt inte av, men nu kör vi igen!

malhar_140223_0023

 1. Sleek MakeUP Contour Kit – Light
  En perfekt liten duo med shaping- och highlighter i ett. Lagom pigmentering och passar min hudton perfekt. Den är enkel att jobba in i huden och ett mycket fördelaktigt pris.
  .
 2. IsaDora Twist-Up Blush & Go – 83 English Rose
  Ett jättefint gammelrosa krämrouge med guldskimmer. Enkel att applicera  med både borste och fingrarna. Älskar färgen!
  .
 3. Make Up Store Microshadow – Muffin
  En bra blandskugga, men fungerar även jättebra som highlighter. Färgen är någon slags beigegrå och ganska skir med skimmer.
  .
 4. glominerals Luxe Liquid Foundation – Naturelle
  Nyansen är ännu liiite för mörk för mig, men resultatet blir så himla fint. Täcker otroligt bra och ger en fin matt finish.
  .
 5. Anastasia Dipbrow Pomade – Chocolate
  En direkt favorit! Jag älskar ju att fylla i mina bryn rejält och jag blev riktigt överraskad över hur pigmenterad den här produkten är. Den sitter även som berget!
  .
 6. Apolosophy Powder – 01 Sheer Transparent
  Nästan i klass med mitt MAC MSFN. Håller bra under dagen och kakar inte om man skulle återapplicera. Även en perfekt färg för mig som är likblek!
ÖVRIGT

Månadens färg: Svart
– Haha, det är sorgligt men sant. Jag har sminkat mig mycket med svart, humöret har varit svart och har nästan enbart klätt mig i svart. Det får bli ändring på det till nästa månad!

Månadens dryck: Hemmagjort iste på mango
– Har gjort flera omgångar av hemmagjort iste. Superenkelt och nyttigt (?), eller ja.. nyttigare än de man köper i alla fall. Och man vet vad som är i. Har använt mig av grönt citruste och sedan lagt mango i bitar. Ju längre det står och drar, desto godare blir det

Månadens musik: Spellistan 2014
– Jag har under de senaste åren gjort spellistor på Spotify efter år och denna spellista har givetvis gått varm under månaden.

Månadens roliga: Lanzarote
– Ja, det var ett tag sedan jag var utomlands så det är roligt att få lite miljöombyte samt fira mammas födelsedag 🙂

Månadens serie: Förhäxad
– Lånade boxen av mamma för att jag kände att det var dags att köra igenom serien igen. Älskar!

3 kommentarer

Evelinasfina Skönhetsblogg 28 februari, 2014 - 09:58

Åh jag älskar muffin 😀 Den första produkten jag ägde från Make Up Store faktiskt!

Ingrid 1 mars, 2014 - 11:08

Jag älskar också muffin och saknar min något enormt efter att ett av mina barn lyckats ge den ett bad i ett överfullt handfat… Jag är också mycket nyfiken på dipbrow pomade. Den verkar vara hyllad och jag bara måste iväg och se om någon av färgerna passar mig.

Julias skönhetsblogg 1 mars, 2014 - 14:11

Jag är så himla nyfiken på Anastasia Dipbrow Pomade. Måste jag bara prova någon gång 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy