Månadens favoriter: Februari 2014

av Malin
38 visningar 3 Minuter läsning

Ehh, jag vet att jag missade att göra månadens favoriter i både december och januari, men anledningen till detta är både att jag i december hade så mycket annat på gång och körde både Best & Worst in Beauty för hela året, så det kändes som att det skulle blivit kaka på kaka. I januari flyttade jag och hade problem med internet så att det blev helt enkelt inte av, men nu kör vi igen!

malhar_140223_0023

 1. Sleek MakeUP Contour Kit – Light
  En perfekt liten duo med shaping- och highlighter i ett. Lagom pigmentering och passar min hudton perfekt. Den är enkel att jobba in i huden och ett mycket fördelaktigt pris.
  .
 2. IsaDora Twist-Up Blush & Go – 83 English Rose
  Ett jättefint gammelrosa krämrouge med guldskimmer. Enkel att applicera  med både borste och fingrarna. Älskar färgen!
  .
 3. Make Up Store Microshadow – Muffin
  En bra blandskugga, men fungerar även jättebra som highlighter. Färgen är någon slags beigegrå och ganska skir med skimmer.
  .
 4. glominerals Luxe Liquid Foundation – Naturelle
  Nyansen är ännu liiite för mörk för mig, men resultatet blir så himla fint. Täcker otroligt bra och ger en fin matt finish.
  .
 5. Anastasia Dipbrow Pomade – Chocolate
  En direkt favorit! Jag älskar ju att fylla i mina bryn rejält och jag blev riktigt överraskad över hur pigmenterad den här produkten är. Den sitter även som berget!
  .
 6. Apolosophy Powder – 01 Sheer Transparent
  Nästan i klass med mitt MAC MSFN. Håller bra under dagen och kakar inte om man skulle återapplicera. Även en perfekt färg för mig som är likblek!
ÖVRIGT

Månadens färg: Svart
– Haha, det är sorgligt men sant. Jag har sminkat mig mycket med svart, humöret har varit svart och har nästan enbart klätt mig i svart. Det får bli ändring på det till nästa månad!

Månadens dryck: Hemmagjort iste på mango
– Har gjort flera omgångar av hemmagjort iste. Superenkelt och nyttigt (?), eller ja.. nyttigare än de man köper i alla fall. Och man vet vad som är i. Har använt mig av grönt citruste och sedan lagt mango i bitar. Ju längre det står och drar, desto godare blir det

Månadens musik: Spellistan 2014
– Jag har under de senaste åren gjort spellistor på Spotify efter år och denna spellista har givetvis gått varm under månaden.

Månadens roliga: Lanzarote
– Ja, det var ett tag sedan jag var utomlands så det är roligt att få lite miljöombyte samt fira mammas födelsedag 🙂

Månadens serie: Förhäxad
– Lånade boxen av mamma för att jag kände att det var dags att köra igenom serien igen. Älskar!

3 kommentarer

Evelinasfina Skönhetsblogg 28 februari, 2014 - 09:58

Åh jag älskar muffin 😀 Den första produkten jag ägde från Make Up Store faktiskt!

Ingrid 1 mars, 2014 - 11:08

Jag älskar också muffin och saknar min något enormt efter att ett av mina barn lyckats ge den ett bad i ett överfullt handfat… Jag är också mycket nyfiken på dipbrow pomade. Den verkar vara hyllad och jag bara måste iväg och se om någon av färgerna passar mig.

Julias skönhetsblogg 1 mars, 2014 - 14:11

Jag är så himla nyfiken på Anastasia Dipbrow Pomade. Måste jag bara prova någon gång 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer