malhar_130809_0051

malhar_140220_0139

Information: “Denna praktiska jumbopenna skapar exakt färgapplicering med twist-uppfunktion, så att du aldrig behöver vässa. Den pigmentrika färgen glider på lätt och ger en långvarig matt färg. Berikad med Vitamin A, C & E som mjukgör och återfuktar för vackra friska läppar.”

Jag tycker: Alltså jag måste säga att det här är en av de bättre läpprodukterna jag testat, helt ärligt. Den är lätt att applicera och pigmenteringen är riktigt bra. Resultatet blir jämt och matt, men passar även jättebra som underlag till ett läppglans. Det doftar och smakar sött, vilket jag uppskattar, om det nu ska dofta och smaka något. Hållbarheten för denna färg är fantastisk, jag kan prata och äta och göra såna där saker man gör under ett par timmar och det ser ut som att jag nyligen applicerat det. Läpparna känns mjuka och återfuktade hela dagen. Jag tog en relativt neutral färg bara för att testa, men jag är sugen på de andra färgerna också och se hur de ter sig.

e.l.f Cosmetics Studio Matte Lip Color Tea Rose finns att köpa på eyeslipsface.co.uk för 42 SEK.

5/5

.

2 kommentarer

Erica 27 februari, 2014 - 18:59

Jag har den röda, superfin den med! 🙂

Mamma 27 februari, 2014 - 20:09

Åh vad roligt 🙂 Jag beställde hem den röda 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer