malhar_131120_0006

Information: “Använd ditt nagellack i en timme, en dag eller på en fest! Byt eller ta bort nagellacket på ett ögonblick utan nagellacksremover. Fungerar i kombination med alla sorters nagellack: färgade lack, glitter- eller specialeffektslack. Skapar ett skyddande skikt mellan nagelns yta och nagellacket. Vattenbaserad formula fri från lösningsmedel. Skyddar nageln och bevarar nagelns fuktbalans, torkar inte ut eller sliter på nagelns yta. Doftfri och ej brandfarlig.”

Jag tycker: När jag först fick höra om Peel Off Base blev jag överlycklig, för hur många gånger har man inte suttit och svurit över alla dessa glitterlack som är så fina, men ack så svåra att få bort. Plus att om man gnor för mycket med en nagellacksremover kan det skada nageln och mina naglar är väldigt spröda och tunna. Nu har jag testat detta med massor av olika lack (vanliga, strukturlack, glitterlack osv) och det har samma effekt på alla. Jag lägger på Peel Off Base och väntar tills det blivit helt genomskinligt och applicerar sedan på det lack jag vill ha ovanpå.

Tyvärr är hållbarheten ett stort minus då det blir känsligare för varma och fuktiga aktiviteter och jag hittar mitt nagellack lite här och var. Efter bara någon/några timmar kan jag vara säker på att lacket på minst en nagel ramlat bort och många av gångerna har jag även hittat några naglar i sängen även att jag bara sovit. Matlagning, bastu, dusch och sport är inte att rekommendera. Sitter man däremot still och är i en relativt torr och behaglig miljö; typ som en finmiddag, en fika på stan eller arbetsintervju, kan det nog sitta på – men jag tror inte att det skulle sitta en hel utekväll.

Tanken är god och jag kommer definitivt att använda det under glitterlack, men får vara beredd på att det kanske inte sitter. Och under vanliga nagellack kommer jag fortsätta att använda ett vanligt baslack så jag vet att det åtminstone håller en dag.

.

IsaDora Peel Off Base kan köpas på t ex. Kicks och kostar 69 SEK.

.

2/5


.

6 kommentarer

Julia 15 december, 2013 - 21:28

Tråkigt att det inte så funkade så bra. Idén är ju verkligen toppen! 🙂

Lackert 16 december, 2013 - 00:05

Har inte testat just Isadoras men har ett annat och det är ju väldigt smidigt att slippa hålla på med att försöka få av glitterlack men samtidigt så kanske man vill det ska sitta ordentligt. Men det är la inte det lättaste och få nåt som e perfekt. Men jag kommer nog att köpa Isadoras och testa iaf 🙂

Camilla 16 december, 2013 - 08:11

Det verkar vara väldigt olika för på mig sitter det i flera dagar trots dusch, disk osv 🙂

Lotta 16 december, 2013 - 21:19

Man får ha ganska tunt lager peel off, då håller det lite bättre har jag märkt. Men jag är ändå lite försiktig att ta i för mycket vatten.

Malin 16 december, 2013 - 22:40

Lotta: Jag har testat det också, men det blev ingen skillnad för mig. Jag kanske har för glatta naglar? 🙂

Maria 21 december, 2013 - 16:30

Har samma problem som dig med mitt Glitter-A Peel från NBP, testar just nu med Depends nya variant för 25 kr, tror som du skrev att både du och jag har för glatta naglar.

Recension; Glitter Base Coat från Depend. | Little Miss Consumer 6 januari, 2014 - 17:07

[…] på underlack som är specialtillverkad för glitterlack hittar ni hos Molkan som recenserat Peel off Base från IsaDora, Lipglossbitch som recenserat Peel off Base från IsaDora samt hos Fröken Rosa som recenserat […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer