20131214-144826.jpg

20131214-144838.jpg

20131214-144852.jpg

Detta är en mycket ledsam historia…

I somras beställde jag, de då nya, bakade rougen från e.l.f Cosmetics, rouget hade gått sönder i leveransen och eftersom det inte kostar många kronor orkade jag inte härja med dem om att få ett nytt. Utan jag köpte ett nytt när de hade 50% på allting och det kom fram helt och fint i torsdags.

När jag sedan skulle lägga produkterna där jag har nya/oanvända produkter tappar jag rouget i golvet och det går, samtidigt som mitt hjärta, i tusen bitar. Nu var det ju inget dyrt rouge, för då hade jag nog gråtit blod… men så jäkla retligt när man väntat  ett par månader på att få en hel produkt.

Jag testade i alla fall att laga det igår, nu väntar jag bara på att det ska torka så ska det testas. Det är inte lika vackert att titta på som det var när det var helt, men jag hoppas på att det blir lika fint på kinderna i alla fall.

5 kommentarer

Karin 14 december, 2013 - 20:30

Vad irriterande, det är sådana småsaker man själv stör ihjäl sig på men folk runtikring mest undrar om man är knäpp :p

Svara
EMMAWHO 14 december, 2013 - 23:17

Nej vad tråkigt! Men det funkar nog bra ändå 🙂

Svara
Emma 16 december, 2013 - 02:08

Vet inte om det är så på andra ställen men på ICA MAXI i Malmö har dom tagit in elfs smink 🙂 Så nästa gång kanske du inte behöver beställa utan kan handla i en butik nära dig 🙂

Svara
Malin 16 december, 2013 - 11:52

Emma: Jag har sett att de tagit in e.l.f i större städer. Men jag bor i en liten stad och här finns det inte. Men tack för omtanken!

Svara
Maria 21 december, 2013 - 16:32

Alltså, JAG VET. Kom hem en dag och en av mina kattgrisar hade använt sig av mitt nya solpuder från NOUBA som leksak, men det funkade fint att laga, men ur snyggt är det att fota till bloggyn sen???

Svara

Skriv en kommentar

15 + sjutton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy