malhar_130921_0102

Information: “Honeymania Lip Balm mjukgör läpparna och fuktighetsbevarar upp till 24-timmar. Ett sött läppbalsam med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien.”

Jag tycker: Ett underbart och sött och blommigt läppbalsam som är min räddare i nöden just nu! Det är mjukt och enkelt att applicera. I ärlighetens namn hade jag dock velat ha detta i stick-form eftersom jag har lite svårt med produkter som man ska stoppa ner fingrarna – det blir lätt ohygiensiskt, men ser man till att ha rena fingrar eller en har liten applikator med sig är det inga problem. Det både luktar och smakar (om man nu skulle råka få det i munnen) jättegott! Jag kan faktiskt öppna burken bara för att lukta på det. Känns återfuktande och mjukgörande.

.
Honeymania Lip Balm kan köpas på thebodyshop.se och kostar 60 kr.

.

4/5


.

2 kommentarer

Clara 15 oktober, 2013 - 20:02

åh har du nåt tips på en hårinpackning mot slitna toppar?

Malin 15 oktober, 2013 - 20:21

Clara: Jag gillar Maria Nila Palett-inpackningarna – men något som har hjälpt mig jättemycket är TIGI Bead Head Beach After Party som är en hårkräm 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer