malhar_130928_0018

malhar_130928_0024

malhar_130928_0029

malhar_131008_0058Cream, Antique, Rum Cake, Moss, Truffle

malhar_131008_0062Ballet, Orange Soda, Sienna, Pink Sapphire, Black Diamond

Information: “Ju mer, desto bättre! Skapa din egna stil med Anastasia Lavish Set som innehåller allt du behöver för en snygg ögonmakeup och perfekta ögonbryn. Med hjälp av 10 fantastiska ögonskuggor, mini-size Anastasia Covet Waterproof Eyeliner, mini-size Anastasia Perfect Brow Pencil, behändig duo-borste och en Anastasia-pincett skapar du snabbt och enkelt en professionell, häftig makeup som passar perfekt både till vardags och till fest!”

.

Denna palett innehåller:

– 1 ögonskuggspalett, 10 x 0,9 g
– Anastasia Covet Waterproof Eyeliner, Svart, 0,4 g
– Duo-borste, 12 cm
– Anastasia Perfect Brow Pencil, Mörkbrun, 0,39 g
– Anastasia Precisions-Pincett, Svart

.
Jag tycker: Alltså, var ska jag börja? Kanske med att det här kan vara den finaste paletten jag äger, helt seriöst! De ljusaste skuggorna Cream och Ballet är de minst pigmenterade skuggorna, men det gör mig ingenting då jag ofta bara använder såna nyanser under ögonbrynet och de behöver inte vara fullt pigmenterade. De andra matta färgerna Orange Soda och Sienna är jättefina och inte alls pudriga. De andra skimriga färgerna är krämiga och lätta att arbeta med. Mina favoriter är nog Sienna och Pink Sapphire – så fina att ha tillsammans. Black Diamond är den enda skuggan som faktiskt fäller lite (mest glitter), men det är inte anmärkningsvärt.

Jag gillar även att setet är resevänligt som kommer med både en vattenfast eyeliner, pincett, duo-borste och min favoritbrynpenna i miniformat. Kvalitén på hela setet är amazing och detta har definitivt blivit en favorit nu i Oktober. Helt perfekt!

.
Anastasia Lavish Set for Brows & Eyes Palette kan köpas på t ex. Eleven.se och kostar 495 kr.

.

5/5


.

1 kommentar

Maria 21 oktober, 2013 - 16:03

Åh så roligt, har också fått hem en palett från Anastasia och ska se till att testa den genast.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer