malhar_130620_0016

malhar_130623_0015

malhar_130623_0081

Information: “Vår förlängande mascarafavorit – här i en vattenfast version som klarar både värme och bad! Den förlängande, separerande kammen med sin klotformade borste längst ut ger oslagbar definition och längd åt varenda frans. Även de kortaste, mest svåråtkomliga ögonfransarna fångas upp för ett häpnadsväckande resultat.”

Jag tycker: Då jag aldrig använt smink från Yves Rocher förut var det mycket spännande att få testa. Jag behövde en ny vattenfast mascara då min andra tagit slut. Det första jag märkte var givetvis borsten, jag gillar den då den är i gummi då den kommer åt alla fransar. Formulan är en aning blöt vilket gör att den kan kladda lite om man inte är försiktig, men den ger så pass mycket längd och volym som jag vill ha och det går att bygga på utan att det blir klumpigt. Tyvärr smular den under mina ögon nästan med en gång när den har torkat vilket jag blir lite irriterad på. Så just nu får den inte så högt betyg pga. smulningen, men jag kommer att fortsätta använda den och se.

Yves Rocher 360° Length Mascara Waterproof kan köpas på yves-rocher.se för 119 kr.

.

2/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer