malhar_130628_0007

malhar_130628_0023

malhar_130628_0042

malhar_130628_0033

Igår damp månadens Glossybox ner i brevlådan och jag har sett fram emot denna box! Designen är så snygg och pryder nu mitt sminkbord med hårvårdsprodukter i.

I min box fick jag; Figs & Rouge 100% & Natural Tinted Lip Balm som jag tyckte var ganska tråkig, har inte ens öppnat den – ful förpackning och helt ointressant innehåll för mig eftersom jag inte gillar körsbär. Nagellacket Ray-Diant från China Glaze Nail Lacquer var en positiv överraskning, älskar glittriga nagellack och jag har inget från China Glaze sen innan. Pierre René Sweet Berry Gloss var en otroligt ful färg och otroligt fult typsnitt på förpackningen.

Det jag gillade mest i boxen var Emite Make Up Professional Eye Lash Curler eftersom det var precis vad jag behövde, min andra har gjort sitt – så det var en mycket bra present. Det ska även bli roligt att testa Sebastian Professional Volupt Spray . En helt okej box. Dock hade jag gärna inte fått två stycken läpp-produkter som jag inte kommer att använda. Men då nagellacket och ögonfransböjaren vägde upp det lite så tycker jag ändå om boxen.

.

3,5/5


.

2 kommentarer

Iris 29 juni, 2013 - 09:09

Var kan man köpa Figs & Rouge 100% & Natural Tinted Lip Balm? Jag har velat testa dessa men inte hittat var de säljs, du vet möjligtvis inte?

Malin 29 juni, 2013 - 13:32

Iris: Tyvärr vet jag inte var man kan köpa dem.. Men du skulle kunna få köpa min om du vill? Har inte ens öppnat den som sagt.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer