malhar_130604_0109

Information: “En uppfriskande, fuktgivande spray som kan användas närsomhelst och varsomhelst. Framtagen med härligt doftande örtextrakt och rosenvatten. Denna ansiktsspray ger en upplyftande känsla för torr, stram och trött hud.

Spraya ett tunt lager ovanpå din dag eller nattkräm för en extra fuktboost eller använd den som fixeringsspray för din make-up. Kan även användas på torrt hår under dagen för en frisk, härlig doft. Passar för alla hudtyper då den är mild och irriterar inte din hud.”

Jag tycker: Hur har jag kunnat leva utan den här sprayen innan? Det är perfekt nu till sommaren när jag inte tycker om att kleta in feta krämer i fejjat. Jag sprayar lite i ansiktet på morgonen och kvällen. Jag har även använt det som fixeringsspray när jag sminkat mig och det ger ett naturligt och fint resultat. Doften är helt underbar och jag känner mig så fräsch och huden känns återfuktad. Jag älskar detta

Mario Badescu Facial Spray kan köpas på t ex. eleven.se för 109-159 kr.

.

5/5


.

2 kommentarer

Zarah-Lou 6 juni, 2013 - 22:12

Använder denna: http://www.thebodyshop.se/ansikte/ansiktsvatten/vitamin-e-face-mist.aspx
Fixerande och helt underbar på sommaren verkligen! 😀
När vi är utomlands och det finns kylskåp på rummet/i lägenheten brukar jag ställa in den där för att ha den extra kall när man vill svalka sig lite 🙂

Magda/ComaHeart 7 juni, 2013 - 09:09

Du har fått ett Sunshine Award i min blogg!
:>

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer