malhar_130604_0017

malhar_130604_0047

WEN Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner

Revolutionerande nytt hårvårdssystem som ersätter schampo, balsam, inpackning och styling – allt i ett! Med WEN rengör du ditt hår utan att avlägsna dess naturliga oljor, styrka eller glans.

Originalprodukt 299 kr/480 ml

.
LUMENE Beauty Base Eyeshadow Primer

Fixera ögonmakeup (eller läppmakeup!) så den sitter längre. Den beiga tonen jämnar ut och gör så din makeup framträder ännu vackrare och intensivare. Med lingonfröolja och C-vitamin.

Originalprodukt 109 kr/7 ml

.
AKADEMIKLINIKEN “The plastic surgery brand” Pure Antioxidant Crème

Intensivt fuktgivande creme med en hög halt av vitaminer och proteiner som hjälper till att förebygga förtida hudåldrande. Bidrar till att jämna ut fina torrhetslinjer och förbättra spänst och lyster.

Originalprodukt 796 kr/50 ml

.
COLOR CLUB Age Of Aquarius Nailpolish

Sedan 1979 har populära, amerikanska Color Club lyckats pricka in de trendigaste färgerna och skapa ett direkt “ha-begär” – här får du den perfekta sommarnyansen. Välkommen in i klubben!

Originalprodukt 69 kr/15 ml

.
DR. BRONNER’S MAGIC SOAPS Organic Citrus Castile Liquid Soap

150 år av tvåltillverkning står bakom en av marknadens finaste ekologiska & Fair Trade-märkta tvålar för kropp och ansikte! Med kokosnöts-, oliv-, jojoba-, och hampaolja samt essentiella oljor.

Originalprodukt 99 kr/236 ml

.
.
För första gången på länge har jag inte tagit reda på vad boxen skulle innehålla och jag blev faktiskt positivt överraskad! Kul att få så olika produkter och en läsk på köpet. Det är inte en enda produkt som jag känner mig missnöjd med utan ser fram emot att testa allt 🙂 Nagellacket och ansiktskrämen har jag redan testat och resten kommer nog till användning så småningom.

♥ ♥ ♥

2 kommentarer

Emelie 4 juni, 2013 - 23:29

Jag fick samma som du, med undantag av primern. Jag fick istället solskydd från hawaiian tropic. Blev faktiskt mycket nöjd den här gången, läsken kunde de däremot skippat -min gick ut i april enligt bäst före-datumet. Surt!

Hur som, hoppas du haft en bra dag!

Malin 4 juni, 2013 - 23:31

Emelie: Såg på facebook att det bara var ett tryckfel, drycken är inte gammal enligt Femme. Och man kunde inboxa dem så får man en ny 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer