malhar_130416_0208

malhar_130327_0146

Information: “Gör dina kinder fantastiskt glödande med dessa vackra rouge från IsaDora! Med en otroligt fin textur är den väldigt lätt på din kind men sitter länge. Dess rika pigment framhäver dina kindben på bästa sätt och lämnar en otrolig lyster. Den medföljande borsten med formslipade strån gör appliceringen enkel med ett jämnt resultat.”

Jag tycker: Jag gillar verkligen båda färgerna jag äger, helt olika till både nyansen och mättnaden. Frosty Rose är en mörk rödorange nyans med frostigt skimmer i. Kanske inte färgen jag själv skulle ha valt från början, men jag blev glatt överraskad att den passade så bra till min hudton. Pink Blossom är en jättefin rosa nyans som genast ger liv till mitt bleka ansikte. Den är dock inte helt matt som det står att den ska vara, jag tycker även att den ser frostig ut på huden. Tyvärr måste jag dissa medföljande borste då jag tycker att den mest drar runt pigmenten och ingenting fastnar på huden. Med en bra rougeborste sitter de bra hela dagen. Jag tycker också att produkten skulle vara mer tilltalande för mig om de kom utan borste, då kanske de skulle kunna få ner priset också?

IsaDora Perfect Powder Blusher kan köpas på t ex. eleven.se för 119 kr /st.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer