malhar_130220_0013-as-Smart-Object-1-Recovered

malhar_130220_0017-as-Smart-Object-1

malhar_130220_0016-as-Smart-Object-1

malhar_130220_0030-as-Smart-Object-1

malhar_130220_0036-as-Smart-Object-1

Information: “Denna underbara, sockersöta hjärtformade rouge gör dina kinder otroligt vackra! Rougen är speciellt utformad för att det ska vara så enkelt som möjligt att skapa en fantastisk look, utan krångel. Det är rougens svar på “den lilla svarta” – enkelt men väldigt snyggt!

Välj mellan tre skimrande vackra nyanser i en supersöt hjärtformad ask för att skapa en romantisk, vacker look. Använd nyanserna var för sig eller blanda alla tillsammans för att framhäva dina kindben på bästa sätt. Resultatet kommer blir fantastiskt, romantiskt och oemotståndligt!”

Jag tycker: För det första… vad är det med dessa sminkföretag att så så in i helskotta långa namn på sina produkter? Man orkar ju inte ens säga dem. Men som många andra bloggare blev jag helt kär i detta rouge när Too Faced kom ut med sin vårkollektion Boudoir Beauty. Trots sitt pris kunde jag inte låta bli att klicka hem det. Och visst, det är jättefint! Det blir ett fint, men ändå disrket resultat. Jag använder det som vardagsrouge just för att det inte så jättepigmenterat. Asken är jättefin och ibland kan jag ta fram det bara för att titta på. Men så här i efterhand hade jag kanske köpt mig andra produkter eftersom att priset är löjligt högt! Jättejättefint, men prisvärt? Nej!

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush kan köpas på t ex. eleven.se för 329 kr.

.

3/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer