Jag ääääälskar att titta på beautyvloggare på YouTube och kollar om någon lagt upp något nytt så fort jag vaknar. Här tänkte jag tipsa om några av mina favoriter! Jag finner så mycket inspiration oavsett om det har med smink eller vardagsliv att göra.

Har ni några beautyvloggare som ni gillar och vill tipsa om så får ni gärna göra det, letar alltid efter ny inspiration!


grav3yardgirl: Första gången jag såg Bunny blev jag helt förskräckt, hon var högljudd och all over the place.. men ju fler videos jag såg desto mer gillade jag henne. Och nu kan jag inte leva utan henne i mitt liv! Hon blandar personliga vloggar med beautyrelaterade videos med recensioner och mycket mer. Love!


Nichole Guerriero: En sjukt snygg tjej som är så duktig på det hon gör. Gillar hennes recensioner och ja.. Huge girl crush. Om jag bara hade sånt hårsvall.. My my my!


zoella280390: Zoes videos är fantastiskt roliga och hon gör en del av dem tillsammans med andra vloggare, vilket är kul! Beauty blandat med annat. Hon känns genuin och är sockersöt! Hårsvallet skulle man ju inte tacka nej till där heller.


NikkieTutourials: Sjukt rolig tjej från Nederländerna som är riktigt grym på smink, plus att hon har så härlig humor. Blir alltid inspirerad och glad när jag tittar på hennes videos.

4 kommentarer

Julia 25 april, 2013 - 17:42

Jag följer polish and pearls och tycker att hon är
jättegrym på enkel nail art och make up 🙂
http://polishandpearls.com/ Så kan man klicka vidare till hennes
youtube-kanal därifrån 🙂

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia 26 april, 2013 - 11:53

Åh tack för tipsen 🙂 Jag följer andra beautyvloggers
😀

Lulillan 28 april, 2013 - 13:16

Det finns många! som t ex Gossmakeupartist https://www.youtube.com/user/gossmakeupartist och Lisa Eldrige http://www.lisaeldridge.com/video/

Malin 28 april, 2013 - 14:17

Lulillan: Tack för tipsen, men Gossmakeupartist tål jag bara inte 😛

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer