malhar_130327_0395-as-Smart-Object-1

Information:Förebygg alla dina hudproblem på en och samma gång med denna mask! GlamGlow Super Mud är super-masken som ger din hy den mest fantastiska behandling – från insidan och ut!

Super Mud kan användas över hela ansiktet eller enbart som punktbehandling, där du tycker att det behövs som mest. Den är kliniskt utvecklad av GlamGlows dermatologer för att förebygga alla problem som kan uppstå i huden.

Masken är framtagen med Acnecidic-6™, en blandning av sex AHA och BHA-syror i en perfekt pH-balans som rengör på djupet samtidigt som den minskar synligheten av porer, pigmentförändringar och blemmor. Den innehåller även Activated-X Charcoal, en kol i absorberande form som drar till sig 500 gånger sin egen volym av giftiga substanser som finns i huden. Den lugnar även irriterad hud vid utslag från rakhyvel och inåtväxta hårstrån.

Du kommer se och känna en märkbar skillnad, din hud blir ljusare med en frisk och härlig lyster. Super Mud ger en fantastisk ungdomligare, friskare, mjukare och jämnare hy utan irritationer, blemmor och porer.”

Jag tycker: Rent spontant så blev jag helt förälskad i den bedårande förpackningen när jag först såg den! Jag har som sagt fet hy och stora porer, vilket resulterar i glansig hy oavsett vad jag än gör. Nu har jag använt Glam Glow ett par gånger och trots att jag inte ser någon jättestor skillnad än så tycker jag ändå att de små porgroparna på kinderna har blivit mindre. Min hy känns len och mjuk och jag har vaknat upp med “normal hy” och ser inte ut som jag kletat in en hel pizza i ansiktet under natten (som jag annars brukar). Jag har heller inte fått några plitor alls vilket är toppen!

Sjävla lermasken är svartgrå och luktar faktiskt väldigt behagligt, i början sticker det lite i huden men försvinner lika snabbt ingen. När jag har tvättat bort den känns min hy väldigt ren och härlig. Även om jag tycker att priset är lite väl saftigt så känns det som att om den fortsätter hålla min hy så här fin kan det vara värt det. Jag kommer i alla fall definitivt att fortsätta använda den eftersom jag blivit beroende av den skönt rena känslan efteråt, sen får vi se om den snåle smålänningen i mig blundar när den är slut! Så, ett halvt poängs avdrag för priset.

Glam Glow Super Mud Cleansing Treatment kan köpas på t ex. eleven.se för 449 kr.

.

4,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer