malhar_130327_0086-as-Smart-Object-1

malhar_130402_0095-as-Smart-Object-1

malhar_130322_0063-as-Smart-Object-1

malhar_130402_0020-as-Smart-Object-1

Information: “Den perfekta kombinationen av borste och mascara!
 Big Bold Mascara har en cremig, fyllig konsistens som ger supervolym direkt. Innehåller intensivt djupsvarta pigment. Big Bold Mascara är baserad på vegetabiliska vaxer från ris-kli och är rik på skyddande fettsyror. Formuleringen är även berikad med naturliga polysackarider som är välkända för sin optimalt förtjockande effekt.
”

Jag tycker: Här har vi en mascara som är helt rätt för mig. Stor borste som ändå inte känns klumpig så man kladdar och jag tycker att formulan är perfekt, inte för lös eller för geggig. Denna är som sagt en av mars månads favoriter och mina fransar blir så fina med volym utan klumpar eller tendens till spindelfransar. Love ♥

IsaDora Big Bold Mascara kan köpas på t ex. Kicks för 139 kr.

.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer