malhar_130327_0355-as-Smart-Object-1

malhar_130330_0005-as-Smart-Object-1

Information: “Härliga dofter, ljuvliga smaker – få mjuka, återfuktade och mumsigt välsmakande läppar med Moyana Corigan’s smaskiga skrubb! Sugar Lip Scrub hjälper dig att få bukt med fnasiga och torra läppar, och lämnar dina läppar välmående, smarrigt goda, återfuktade och med en ljuvlig doft.”

Jag tycker: Det är sånt här man kallar kärlek vid första ögonkastet! Jag tycker att förpackningen är superfin och jag älskar kokos så jag var bara tvungen att testa denna då mina läppar har varit torra och nariga hela vintern. Jag var fast redan vid första sniffet och har använt den varje kväll sedan dess. Men det bästa är inte doften eller smaken, det är innehållet – för ja, de är naturlit gjorda på ekologiskt råsocker, kokosolja och sheasmör och även fria från konserveringsmedel. Så det är som en liten godisburk och läppscrub i ett 😉 Mina läppar är extremt tacksamma för denna underbara produkt som gjort mina läppar mjuka och väl återfuktade och jag känner att jag nästan måste testa Moyana Corigan’s Lippies snarast. Love it!

Moyana Corigan Sugar Lip Scrub finns i flera olika dofter/smaker och kan köpas på t ex. eleven.se för 99 kr /st.

.

5/5


.

1 kommentar

emzi 30 mars, 2013 - 22:48

Vilka härliga dofter/smaker det finns! Känns verkligen som ett måste att köpa!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer