malhar_130314_0086-as-Smart-Object-1

malhar_130314_0099-as-Smart-Object-1

malhar_130314_0089-as-Smart-Object-1

Information: “Skapa en supertunn linje, eller varför inte en riktigt kraftig linje med denna underbara eyeliner? Dess långa och flexibla applikatorspets gör appliceringen enkel och jämn vilket gör det enkelt för dig att få till den perfekta linjen.”

Jag tycker: Jag har som sagt allvarliga problem med att måla eyeliner och eftersom jag är perfektionist kan jag stå i en timme för att få det snyggt, skarpt och lika på båda ögonen. Pennan var mycket mindre i verkligheten än vad jag trodde att den skulle vara men är ändå stabil i handen. Den megaflexibla tippen gör det väldigt enkelt (för mig i alla fall) att göra snygga linjer. För att få en bra pigmenterad linje får man trycka lite hårdare än med andra eyeliner jag testat. Då IsaDora säger att den ska vara vattenresistent testade jag att spola vatten på några streck jag målat på handryggen och efter 30 sekunder satt det mesta kvar, men så fort jag gnuggade lite på strecken var det kört, så ett litet regnoväder eller ett dopp i plurret ska den nog klara!

Den kladdar inte och sitter hela dagen. Och jag kan ärligt säga att detta är den enklaste eyelinerprodukten jag använt då filt-tippen är så lång och smal. Jag tyckte att den var den bästa eyelinern jag testat… tills jag testade IsaDoras Glossy Eyeliner som var sneppet bättre. I min senaste sminkning ser ni de otroligt skarpa linjerna – det är på riktigt! Men jag gillar denna också och jag tror att jag kommer att använda den till sista droppen.

IsaDora Flex Tip Eyeliner finns på t ex. eleven.se och kostar 109 kr.

.

4/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer